Nakamura kontra Mahal jöhet júliusban

A címvédő világbajnokra még vár egy nagyon komoly próbatétel Randy Orton ellen a Money In The Bank-en. Utána jöhet az Artist-ként ismert Shinsuke. Kérdés, hogy vajon ez is előrevetít-e egy későbbi párharcot, vagy valóban csak kellék és pótlék szerepkörrel bír majd.

A legfrissebb hírek szerint Shinsuke Nakamura van hirdetve a SmackDown július elején esedékes Live Event rendezvényeire, mint a WWE Bajnoki öv – s ezzel együtt Jinder Mahal – kihívója.
Ez, mint korábban számtalan esetben jelentheti azt is, hogy a WWE Rockstar-ja kapja meg a következő shot-ot a világbajnokkal szemben, éles helyzetben tévés adáson. Ugyanakkor ebben a helyzetben mindez korántsem annyira biztos, vagy stabil állítás, mint lehetett az tavaly a Rollins & Jericho, Owens & Reigns, vagy idén a Harper & Rowan párosítások képében. A jelentések azt is kihangsúlyozzák, hogy Nakamura main event pozíciója a SmackDown Live Event fellépésein pusztán a jegyeladások megsegítésére, valamint Orton pótlására szolgálnak. Vagyis folyamatosan WWE Bajnoki címmérkőzések kerülnek majd megrendezésre a felek között, amiket rendre Jinder nyer majd DQ-val, vagy kiszámolással, Nakamura pedig ezt követően széjjel rúgja a testét a show záró pillanataiban, hogy mindenki elégedetten és boldogan térhessen haza.

Tehát a Strong Style királya egyelőre nem kap tényleges sanszot, hacsak meg nem nyeri a táskát június 18-án.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s