John Cena maga jelentette be; július 4-én tér vissza

Hiába tartózkodott tegnap a SmackDown helyszínén Atlanta-ban, John Cena nem jelent meg aktuális brand-je legfrissebb epizódján. Ugyanakkor később Twitter-en egyértelműsítette, s egyben igazolta a korábbi azzal kapcsolatos híreket, hogy július 4-én tér vissza.

Mindez tehát azt jelenti, hogy egész biztosan kihagyja a Money In The Bank PPV-t. Ami viszont nagyban meghatározhatja, hogy ki is lesz a Franchise player ellenfele a júliusban esedékes Battleground PPV-n. Amennyiben Jinder Mahal sikerrel veszi a Randy Orton elleni visszavágót, könnyen lehet, hogy a Battleground-on Cena-val találkozik majd.

2 című bejegyzés “John Cena maga jelentette be; július 4-én tér vissza” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igen,azt én sem értem,hogy miért megy az ,hogy Széna elmegy forgatni,vagy mittomén, aztán visszajön Övmeccs, nyert. Veszt. Elmegy forgantni, vagy mittomén, aztán visszajön, övmeccs, nyert. Veszt. STb és így tovább…De inkább ne legyen így.
    Nakamura meg vegye már ki a fogvédőjét.

    Kedvelés

  2. Jelenleg úgy semmi értelmét nem látom Cenának a visszatérését, hogy még a létrás meccsben sem szerepel és ha a Battlegroundsra jön vissza akkor már rögtön megint első számú kihívó lenne. Elvitte így Stylestól az övet és a rekordot jelentő uralma is semmilyenre sikerült. Most nem tudom meddig lenne megint itt, elvenné értelmetlenül az övet Mahaltól akire azért sok opció választható és ezzel gyengítené Mahalt illetve megint csak feltartaná a főöv körül lévőket. Ha meg bajnok lesz akkor a MITB győztesnek kéne rajta táskát beváltani amivel erősítené annak a karakterét, mondjuk itt gondolok egy merészet nyerje meg a táskát Nakamura és heel turnel vegye el esetlegesen egy bajnok Cenatól az övet.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s