No India, no party? – jelen állás szerint nem látogat Indiába szeptemberben a WWE

Alberto Del Rio egy tavaly adott interjúja során azt mondta, hogy a WWE számára tervben van egy 2017 szeptemberében esedékes visszatérés Indiába. A promóció legutóbb tavaly januárban tett túrát a dél-ázsiai országban.

Jinder Mahal WWE Bajnoki regnálásának hosszát a legtöbben – köztük a Wrestling Observer is – a szóban forgó szeptemberi látogatáshoz mérték, tehát véleményük szerint addig nem is opció a Maharaja bukása. Igen ám, csakhogy mostanra már konkrétumoknak is szerepelni kellene azzal kapcsolatban, hogy szeptemberben odavonul a SmackDown. Ez viszont nincs így, és a wwe.com sem mutatja a szeptemberi live event állomások között Indiát. Utazniuk ugyan jócskán kell majd ősszel a kékeknek, hisz ellátogatnak Ausztráliába (szeptember), valamint Dél-Amerikába (október) is.
Ha tehát nincs India szeptemberben, Jinder napjai akár meg is lehetnek számlálva. Randy Orton június 18-án visszavágót kap hazai közönsége előtt, de vajon elég lesz ez, valamint az ass kicker hozzáállás arra, hogy visszahódítsa trónját?

2 című bejegyzés “No India, no party? – jelen állás szerint nem látogat Indiába szeptemberben a WWE” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s