Cél a tizenhetedik?

A tegnapi SmackDown Live-on hivatalosították, amit egy hete már Cena jóvoltából is tudunk, nevezetesen, hogy július 4-én tér vissza a tizenhatszoros világbajnok. A kérdés innentől az, hogy kivel kezd majd viszályba.

Megjelenése minden bizonnyal megkezdi felvezetni azt a mérkőzést, ami a Battleground-on lesz számára esedékes. John Cena jelen állás szerint jó eséllyel pályázik arra, hogy Jinder Mahal kihívója legyen a WWE Bajnoki övért. A wweleaks.org valószínűsíti, hogy amennyiben Mahal megtartja az övet jövő vasárnap Orton-nal szemben, úgy Cena-val találkozhat a következő Brand exkluzív PPV-n. Ezzel egyidőben Baron Corbin-t favorizálják a Money in the Bank kontraktus megnyerésére, így a Lone Wolf egy sikeres beváltást követően átveheti a staféta botot Cena-tól, aki Mahal legyőzésével adott esetben rekordbajnokká válna.
Arra a kérdésre, hogy miért pont Cena – viszonylag egyszerű a válasz.

Nincs más.

Orton kikerülésével nyilván Face kihívóra van szükség. Ebből pillanatnyilag nincs sok. Cena mellett Nakamura, vagy Styles jöhetne szóba. Ellőbinek viszont még korai egy igazán komoly title shot a főövre, utóbbi Szupersztár pedig várhatóan folytatja viszályát Kevin Owens-szel a United States Bajnoki övért annak megfelelően ahogy félbehagyták a sztorit a létrameccs miatt.

John tehát kapóra jön, minden szempontból. Nem utolsó sorban pedig a jövőt figyelembe véve sokkal beáldozhatóbb is, mint Styles, vagy Nakamura.

4 című bejegyzés “Cél a tizenhetedik?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az érvek jogosak valamennyire, de Széna ezentúl tényleg az lesz,hogy : pár hónap szünet/forgatás, majd visszatért 2-3 hónap , bajnok, majd forgat, bajnok,majd forgat…. Azért ez kicsit gáz.

    Kedvelés

  2. Éljen megint egy Cena bajnoki futás nem is tudom hogy mi rosszabb az hogy Jinder mahal a bajnok vagy az hogy megint jön Cena és rögtön övért? Komolyan ennyire nincs ötletük a kreatívoknak?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s