RAW Preview június 12. – A Fenevad visszatér

Szűk egy hónapra a Great Balls Of Fire PPV-től, ma este Lafayette városából jelentkezik a Monday Night RAW.  Tovább szövődnek a sztorivonalak, láthatunk egy Tag Team Bajnoki címmérkőzést, valamint ami talán a legfontosabb; visszatér a brand regnáló világbajnoka – Brock Lesnar.

Mi lesz veled Roman? 

A Fatal 5 Way megnyerése közel sem jött össze a Big Dog-nak, aki viszont másnap javított egy meglehetősen nagy és tiszta győzelemmel Bray Wyatt ellen. A közelgő PPV-vel kapcsolatban Reigns neve mellé egy hatalmas kérdőjelet illeszthetünk. Vajon ki lesz az ellenfele? Netán mindenkit meglepve visszatér Braun Strowman, hogy befejezzék viszályukat? Kósza pletykák szerint Braun-nak jelenése lesz a hétvégi live event-ek egyikén, így nem elképzelhetetlen, hogy a Monster Among Men színre lép Reigns elpusztítása miatt. Bár, eléggé kétséges opció.

Ki lesz Bliss kihívója? 

Újabb válaszra váró kérdés. A RAW “Istennője” egy hete túlélte a Nia elleni címvédő mérkőzést, de ez persze nem egyenesen arányos azzal, hogy véget ért a fenyegetettség. A hírek szerint valószínű, hogy Nia kontra Bliss csatát láthatunk a Great Balls Of Fire-en, ami mellé még párosul az a fantasztikus híresztelés, miszerint a távozók helyét a két szóban forgó hölgy veszi át a Totál Divas-ban. Ezt leszámítva nagy kérdés, hogy mi lesz a Nia által ledózerolt Mickie-vel és Dana-val.

Sasha vs. Emma? Bayley vs. Emma?

Emma pár napja zöld utat kapott a visszatérésre, ami meg is történt a hétvégi live event rendezvényeken. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon alkalmazzák-e őt a heti adásokon is. Éppenséggel lehetne, és ha már megteszik feudolhatna egyet Sasha-val, akinek momentán semmi más nincs kilátásban a lezárult Alicia elleni viszályt követően. Bayley-t is megemlíthetjük, aki jó nagyot zuhant azon a bizonyos ranglétrán az Extreme Rules-on elszenvedett egyhangú vereség következtében.

Folytatódik Bray Wyatt hadjárata? 

Wyatt egy hete hadüzenetet címzett riválisainak, akik meggátolták őt a kihívói jog megszerzésében. A dolgok következményét Reigns-en próbálta ismertetni, de kevés sikerrel járt, vereséget szenvedett. Aztán a főeseményen, némileg meglepő módon bezavart Rollins-nak, aki ennek köszönhetően vereséget szenvedett Joe-tól. Seth vérmérsékletét ismerve, talán első dolga lesz ma este, hogy Wyatt-et a kezei közé ragadja. Kérdés, hogy ezt a vonalat választják-e hosszútávon, és akkor a Great Balls Of Fire alatt láthatunk egy Wyatt kontra Rollins ütközetet, vagy maradnak a korábbi és eredeti elképzelés mellett, ami a Wyatt vs. Bálor csatát jelenti.

Terítéken a Tag Team övek 

A Hardy testvérek ma éjjel lehetőséget kapnak arra, hogy visszaszerezzék Extreme Rules-on elveszített öveiket. Nem lesz könnyű dolguk, ugyanakkor nellettük szól a tény, miszerint még veretlenek tussal, vagy feladással. Ezt persze egy könnyen kisakkozhatják Sheamus-ék, akiknek az elsődleges céljuk a túlélés lesz. Egy vitatott címvédés újabb meccshez vezethet a PPV-re, mint ahogy az is ha a testvérek visszahódítják a címeket. A harmadik opció egy esetleges árulás kihívói oldalról, de ez esetben nem volna érdemleges kihívó a Great Balls Of Fire-re.

Továbbra is rejtély a támadó kiléte 

Azok után, hogy két héten keresztül Enzo-t döngölték földbe – legutóbb Cass járt pórul. Ekkor viszont a tettes megpróbálta bemártani Amore-t azáltal, hogy annak láncát a támadás színhelyén hagyta a hét láb magas Szupersztár körül. Cass lassan mindenkire gyanakszik, ez pedig nem jó előjel az öltözőre nézve. Hamarosan választ kaphatunk a nagy kérdésre, beigazolódhat, vagy megcáfolásra kerülhet a feltételezés, mely szerint a Revival tör folyamatosan borsot a közkedvelt duó orra alá.

Tébolyult körülmények 

Hiába nyerte el karrierje hetedik IC övét, Miz nem épp kellemes napokon van túl. Ambrose-ra épülő rögeszméje már-már odáig fajult, hogy múlt heti tettével akár elveszítheti eddigi legbiztosabb mentsvárát; Maryse-t. A hölgy igencsak zokon vette, hogy Mizanin megsemmisítette az órát rejtő dobozt, amiről azt hitte, hogy Dean lapul a belsejében. Maryse sértődve hagyta faképnél férjét, aki ezt követően még belenézett egy jókora Dirty Deeds-be is. Haladunk a viszály zárófelvonása felé, amire szintén július 9-én kerülhet sor. Miz-nek vajon lesz válasza a múlt héten történtekre? Ki bírja engesztelni feleségét, miközben Ambrose-ra is figyelnie kell?

Elszabadul a Fenevad 

Hogy az adás melyik részén érkezik, nem tudni. Annyi viszont bizonyos, hogy Brock Lesnar megjelenik ma este, hogy elégtételt vegyen a Heyman-t megtámadó első számú kihívón; Samoa Joe-n. A Destroyer nem fél, és látszólag magabiztos. De mi történik a pillanatban, mikor szemtől-szembe kerül Lesnar-ral, aki ráadásul még a szokottnál is dühösebb lesz? Talán semmi. Egyrészt mert Joe dönthet a könnyebb utat jelentő menekülés mellett, másrészt mert a PPV-ig alig kevesebb, mint egy hónap van hátra, és mivel Lesnar addig (talán) minden RAW-on megjelenik majd, felesleges volna tűzijátékot rendezni az első adandó alkalomnál.

Holnap reggel Összefoglaló!

8 című bejegyzés “RAW Preview június 12. – A Fenevad visszatér” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Brock visszatérését kell megemlíteni pozitívként akkor már rég rossz, már pedig ez az igazság. Engem legjobban az érdekel, hogy mihez kezdenek a 4 main eventerrel talán a nyarat elhúzzák egy Rollins vs Wyatt meccsel és a Reignsre értelemszerűen Bálor jutna hiszen miatta vesztette el a fatay 5 way meccset vagy akkor visszahozzák rá Strowmant ez még lehetséges megoldás és a PPV-n meg döntő meccs a feudban. Csajok abszolút hidegen hagynak, picit a tag-team rész is ha csak nem Matt turnölne Jeffen, és jön a szappanopera 4. része, hogy vajon kitámadhatta meg Enzot. 😀 Különben itt is lehetne jól alakítani ha Cass turnölne és lecsapná Enzot akit Show jönne menteni így lehetne egy Show vs Cass meccs is akár ami azért egészen jól hangzik. WWE lusta bookingot ismerve egyébként végén kiderül, hogy hát mégis csak a Revival csinálta az egészet, és így egy fantasztikus SAWFT vs Revival kezdődhet majd el. Miz – Maryse párosban meg még mindig van potenciál, új ellenfél ellen ha lecseng az Ambrose elleni feud megint biztos újítani tudnak majd.

  Kedvelés

   1. Így sokkal hitelesebben adja a heelt, élete legjobb évén van túl és ehhez Maryse is nagyban hozzájárult.

    Kedvelés

     1. nem nem kellenek…
      Attól hogy a való életben is Miz felesége nem kell elvenni mellőle, sőt…
      Azok a promok, amiket együtt csinálnak nagyon hitelesek és jók, semmi értelme nem lenne szétszedni őket, így miz is sokkal jobban tud hatni a nézőkre, sokkal jobban játssza a heelt és ezek a “beautiful, sexy woman” promok is nagyon jók, nem lehet nem kifütyülni.

      Kedvelés

     2. azt mondod szerinted “stabilabb lehetne a karaktere” de Maryse volt az aki stabillá tette.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s