Nézettség növelő okai lehetnek John Cena függetlenségének

John Cena free agent-ként, más szóval független Szupersztárként tér vissza a WWE körforgásába a július 4-én esedékes SmackDown Live-on. Mindez valemelyest várható volt azok után, hogy pár hete eltávolították őt a kékek intrójából.

Az eddig összeszedett hírmorzsák értelmében Cena függetlenségének első és legfontosabb oka, hogy sztárerejét kiaknázva növeljék a heti adások elkeserítően alacsony nézettségi mutatóit. Ebben a tekintetben Cena lehet az utolsó mentsvár, figyelembe véve, hogy Lesnar hétfői visszatérése gyakorlatilag semmilyen érdemleges pozitívumot nem szolgáltatott a szóban forgó témakör kapcsán a szervezetnek.

Amennyiben Jinder Mahal vasárnap este sikeresen megvédi a WWE Bajnoki övet Randy Orton-nal szemben, nem kizárt, hogy a Maharaja elé tornyosuló következő akadály a Franchise player lesz. Cena belépése a világbajnoki cím sztorijába segíthet megszilárdítani Mahal helyét a csúcson.

Egy gondolat a(z) “Nézettség növelő okai lehetnek John Cena függetlenségének” című bejegyzésnél

  1. Na ez az vége nem kellene…. Mahal ne maradjon bajnok, Széna meg mennyen Leznárékhoz 😀 , vagy tolja be magát a 205Live-ba, legfeljebb 2in1 handicap lenne. De ő ott is nyerne 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s