Triple H frusztrált az egykori NXT-s Szupersztárok booking-ja miatt?

Bizonyára akad a világban jópár alább említett szimpatizáns. De nem pusztán nekik lehet fájó látni, ahogy a szóban forgó személyek – kik egykor a jövő reménységeinek lettek kikiálltva – vergődnek a main roster-en.

Triple H-nek sem lehet könnyű, hisz az NXT-ből érkező – és NXT-ben pallérozódó – Szupersztárok olyanok számára, mint a gyermekei.
A PWTorch jelentette, hogy a WWE COO-ja frusztrált amiatt, ahogy néhány NXT-ből kikerülő fiatalt bookolnak a main roster-en, valamint úgy érzi, hogy a sztárok építésébe fektetett kemény munka kárba vész a pillanatban, ahogy felhívást kapnak a RAW-ra, vagy a SmackDown-ra.

Persze ki tudja, hogy van-e ebben igazság. Ha csak olyan neveket nézünk, mint az American Alpha, Sasha Banks, Bayley, Tyler Breeze, vagy Sami Zayn; akkor talán van ráció az állításban.

2 című bejegyzés “Triple H frusztrált az egykori NXT-s Szupersztárok booking-ja miatt?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hát igen sajnos Samy, Tyler, Bayley…bár ő vele nem volt baj addig amíg nem 1-2 hónap alatt ért fel a csúcsra majdnem… viszont Bliss meg sokkal jobb itt mint az NXT-ben, viszont ha már booking akkor egy nevet kicserélnék Sasha helyére én Owenst írnám oda mert amennyire fasza heel volt ott lent annyira elkeserítő heel itt fent pedig kedvelem nincs nála nagyobb troll ha még igaz hol a twitteren hol adáson (örök emlék amikor az egyik kajacsatát az asztal alatt töltötte chips-et zabálva :”D) de amikor meg oda kéne menni akkor inkább “elszöktetik” , pedig aztán olyan jó lenne ha úgy bookolnák mint Joe-t a mostani RAW-on :/ :S

    Kedvelés

    1. …főleg,mikor látni őket nxt-s vagy más bunyókban,hogy miket tudnának elővenni a repertoárból… De jogos,nagy részben zuhanás van,kis részben, mint Bliss meg totál más,jobb karakter….

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s