Strowman visszatérése is opció hétfőre?

Tegnap előtt lehoztuk a PWInsider jelentésére hivatkozva, hogy Braun Strowman megkapta az engedélyeket a visszatérésre. Pár órával később már jött is a cáfolat, hogy mindez kacsa. Azóta se tudunk többet, vagy konkrétabbat, mint a találgatások.

Amit fix:

  • Reigns bejelent valami nagy dolgot az idei SummerSlam-re vonatkozóan
  • Strowman biztosan nem fél évet hagy ki

A CageSide legfrissebb jelentése úgy tartja, hogy Reigns hétfői promója viszonylag rövid lesz Braun Strowman esetleges visszatérése miatt. A jelenet felvezetné a két rivális mindent eldöntő ütközetét a Great Balls Of Fire-re, amit követően mindkettejük előtt tisztulna az út a SummerSlam-re. Braun mehetne a Universal Bajnoki övért, de alkalom adtán az sem lehet kizárt, hogy Triple Threat küzdelmet látunk majd az övért, ami – így hogy Lesnar szinte biztosan nem veszít – még talán jobb is, mint egy one-on-one mérkőzés.

Reigns és Strowman viszály még az esztendő elején indult útnak. A Royal Rumble-ön Braun megfosztotta Roman-t a Universal Bajnoki öv elnyerésének lehetőségétől, másnap pedig ugyanez történt csak fordított felállásban. A FastLane-en csaptak össze először, Reigns győzelmével bezárólag. A WrestleMania miatt kicsit hanyagolták egymást, de utána ismét összehozta őket a sors, pontosabban Strowman mészárlási szándéka. A Payback-en ő kerekedett felül, hogy aztán az Extreme Rules-on következhessen a feud záró, de sérülése átírta a terveket.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s