Braun Strowman – Hogyan tovább?

Az alábbi írás legújabb szerzőnk – Nagy Krisztián tollából származik. Krisztián a nemrég – abban a formában – megszűnt Pankráció Híradón tevékenykedett, majd egy kisebb szünetet követően úgy határozott, hogy saját projektet indít WrestKing Hungary néven.  Emellett egy minimális egyeztetést követően vállalta, hogy kis családunk legújabb tagjává lép elő, így írásait ezentúl oldalunkon is olvashatjátok. 

Derült égből villámcsapásként hatott az óriás sérülése, amelyet május 8-án jelentett be a WWE. Az addig hatalmas push-ban lévő szupersztár partvonalra került, a rá épített történetet pedig alaposan meg kellett változtatni. Eredetileg több, mint esélyes, hogy ő lett volna Brock Lesnar ellenfele akár már a vadiúj Great Balls of Fire-ön, de még valószínűbb, hogy a SummerSlam arénája adott volna otthont a két fenevad első összetűzésére. Nos, Strowman felépült, az orvosi engedély is zsebben. De hogyan tovább? Előfordulhat, hogy Roman Reigns hétfői nagy bejelentése hozzá fog kapcsolódni, így folytatva a viszályukat, amelyben hiába az eddigi úgy- ahogy döntetlen, egyértelműen Braunnak áll a zászló. Ha ez a forgatókönyv, még lehet esély a Lesnar elleni megmérettetésre a nyár legnagyobb eseményén, feltéve, ha a WWE még mindig kitart mellette. Mivel rengeteget fejlődött, sőt, kijelenthető, hogy az utóbbi évek legjobb befektetése a korábbi Wyatt tag, semmi jel nem mutat arra, hogy a közel másfél hónapos kihagyás során feledésbe merült volna. Tökéletes alkalom lenne Strowman esetleges övnyerése arra, hogy SmackDown után a RAW is merjen új bajnokot avatni, mivel a jelenlegi mezőnyből keresve sem találhatnánk jobbat erre a megtiszteltetésre. Nos, a másik lehetőség, már ha szeretnék folytatni a push-t, hogy beavatkozik a Universal bajnok Samoa Joe elleni küzdelmébe. Ebben az esetben DQ lehetne a megfelelő megoldás, mivel így nem sérülne a korábbi NXT bajnok hitelessége, Strowmannek pedig lenne ideje olyan nagy kaliberű és embertpróbáló meccs nélkül, lépésenként visszatérni az eredeti kerékvágásba, mint amilyen a Reigns elleni lenne. Természetesen bármi elképzelhető, lehet teljesen máshogy alakul a történet és ne feledjük, a WWE az utóbbi időben szeret váratlant húzni a kalapból. Egy biztos, az óriás megérdemel egy esélyt.

5 című bejegyzés “Braun Strowman – Hogyan tovább?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Későn jött a Wyatt family-be de jobban befutott mint Luke vagy Eric 😀 De szerintem nem baj,kiváló karakter, nagyon jól felépítették, igazi pusztító,nagy kedvencem. Azt viszont bekell vallani, hogy nem ő lesz az aki Lesnar-t elveri, ez a feladat Roman-é lesz,előbb vagy utóbb de inkább utóbb, de egy biztos ha lehetőséget fog kapni Brock ellen,hatalmas feudot fognak lenyomni legalább is ezt várom el,pusztítás legyen mindenki ezt várja el tőlük szerintem!!!!

  Kedvelés

 2. Nagyon bírom a nagyembert, ő az élő példa, hogy a rawon is fel lehet valakit húzni a semmiből main eventer szintre.
  Ő a következő Big Show.
  De biztos hogy nem ő lesz az, aki végetvet Brock uralmának.
  Attól még nagyon messze van a karaktere, bármennyire is fel van építve.
  Roman lesz az a ki legyző majd Braun pedig tőle fogja elvenni majd az övet.
  Szerintem.

  Kedvelés

  1. Igen, de Storwman-nel jól csinálták. Először elverte a local jobbereket, aztán jött a kisebb feud Sami-vel, majd Reigns és közel egy év után kapott volna title shot-ot. (Bár övet nem.) Ellenben Jinder egyik héten még jobbol, aztán megnyeri a No1. Contender meccset és világbajnok lesz. Ez így nagyon dühítő.

   Kedvelés

   1. Ezt sosem vitattam.
    Jindert egyáltalán nem építették fel, egyik hétről a másikra lett jobberből main eventer ez így egyáltalán nem hiteles.
    Hiába a jó gimmick, hiába a testőrök, hiába az új entrance, hiába a nagy győzelmek, hiába a wwe cím ez még mindig nagyon hiteltelen.
    És mindig is az lesz nem tudják majd kitörölni az emberekből azt a 6 évet amit jobbolással töltött.
    Mégha szépen lassan felépítették volna, mint Braunt, vagy corbint, de így…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s