John Cena nagyobb kreatív szabadsággal rendelkezhet, mint ezelőtt bármikor

Július 4-én immár független Szupersztárként, de mégis eddigi munkáltatója a SmackDown kötelékében tér vissza a tizenhatszoros világbajnok.

Cena a továbbiakban mindkét brand adásain megjelenhet, éppen aktuális viszályának megfelelően. Emellé még párosulnak majd a live event fellépések, hogy azokból is több pénz áramoljon be az eddigieknél a szervezet számára. A Wrestling Observer úgy tartja, hogy a nézettség feljebb tornászása mellett a fiatalok segítése a free agent státusz legfőbb magyarázata. Ezen felül könnyen elképzelhető, hogy John minden eddiginél nagyobb kreatív szabadságot kap a munka során.
Ha hinni lehet a pletykáknak; a Cenation vezetője Jinder Mahal-lal kezd sztoriba a WWE Bajnoki öv köré fonódva. Ennek egyrészt lehet az oka, hogy megszilárdítsa Jinder helyét a csúcson, másrészt egy esetleges trónfosztással szabad utat biztosítanának a beváltásra a soron következő – főként heel – Mr. Money in the Bank-nek.

A korlátlan munka a lehető legjobbkor jön, hisz a jövőre vonatkozóan így olyan viszályok lehetősége tárul fel a Fanchise player előtt, mint Braun Strowman, Samoa Joe, Dean Ambrose, vagy Roman Reigns – ha pusztán a RAW-ot nézzük. Ezzel párhuzamosan a SmackDown-on ott lesz számára Corbin, Nakamura, illetőleg talán Bobby Roode ha nagyon távlatilag gondolkodunk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s