A Money in the Bank táska beváltásának várható ideje – SPOILER

Tegnap éjjel, közel fél órás küzdelmet követően új Mr. Money in the Bank-et avathatott a WWE Univerzum. A győztes későbbi beváltásával kapcsolatban természetesen máris beindultak a találgatások, ezek közül most igyekszünk a legfrissebbre rávilágítani.

A Wrestling Observer úgy tartja, hogy nem történik beváltás egészen addig, míg a SmackDown-on új babyface Bajnok kerül uralomra. Erre perpillanat kevés esély van, legalábbis a SummerSlam-ig mindenképp. Azzal, hogy heel karakter nyerte a táskát szinte kizárt a rövidtávú és gyors beváltás. Próbálkozás persze alibiből történhet, de sikeres cash in-re várhatóan legkorábban a nyár legnagyobb eseményén kerül majd sor. Ekkor John Cena lehet a balszerencsés, aki elbukik a táskatulaj kezei által. Az egyelőre nem tiszta, hogy Jinder Mahal és Randy Orton lezárta-e a tegnap éjjel újabb fejezettel bővülő viszályt. Azóta például lehetett hallani egy elsőre talán furán hangzó Punjabi Prison mérkőzés létrejöttét közöttük a Battleground-ra.
John Cena a SmackDown-ra érkezik július 4-én, amit követően minden bizonnyal előbb, vagy utóbb sztoriba kezd Jinder Mahal-lal.

A vége egyrészt a történelmi és rekordot jelentő 17. világbajnoki cím, másrészt Baron Corbin színre lépése és beváltása lehet, ami hosszútávon megalapoz egy feudot a Lone Wolf és a Franchise player között.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s