RAW Preview június 19. – A nagy bejelentés

A Money In The Bank történéseiből felocsúdva már roboghat is tovább a WWE Univerzum, hisz következik az újabb RAW adás hetekre a Great Balls Of Fire-től. Kurt Angle legénysége felől is akadnak bőven megválaszolásra váró kérdések, reggelre pedig talán okosabbak leszünk az érdemi dolgokkal kapcsolatban.

A várva-várt bejelentés 

Úgy bepromózták, hogy ha ez nem hozza számukra a várt nézettséget, akkor garantáltan semmi. A roster jelenlegi legmegosztóbb Szupersztárja nagy bejelentéssel készül a SummerSlam-re vonatkozóan. Az elmúlt egy hétben annyi minden felmerült, hogy sokan a spekuláció mellett már csak azért is megnézik/meghallgatják, hogy mit tervez Roman. Szándékában állhat kihívni valakit egy presztízs küzdelemre; vagy akár Undertaker legyőzőjeként benyújthatja kérelmét egy Universal Bajnoki övmeccsre. Utóbbi esetében persze nem volna egyedül, így félbeszakíthatná őt a nagy visszatérő Strowman, illetve a múlt hetet titkos ügynökként tehetségeket toborozva töltő Finn Bálor, aki továbbra is vár az őt illető title shot-ra. A Wrestling Observer például azt sem zárja ki, hogy megjelenik Undertaker, hogy felvezessék visszavágójukat a nyár legnagyobb eseményére.

Több frontos fenyegetettség 

Alexa Bliss továbbra is érinthetetlen, mióta a RAW-on tartózkodik. A Brand regnáló Bajnoka mostanság csak kapkodja a fejét, hogy épp kitől és honnan érkezik a veszély. Az első számú kihívói státuszra – Nia Jax mellett talán Sasha Banks-nek lehet a legnagyobb esélye. Bayley szintén szeretne lőtávolon belül maradni, bár számára ehhez előbb le kell küzdeni egy-két számottevő akadályt. Sok van még július 9-ig, így az sem volna meglepő ha továbbra is kivárásra alapuló történést láthatnánk Little Ms. Bliss körül.

Paranoia mindenekfelett 

Lassan odáig jutunk, hogy Mizanin mindent és mindenkit Ambrose-nak néz. Ez nem olyan jó, főként mert ezzel a viselkedéssel egyre jobban elmarja maga mellől feleségét, aki az elmúlt egy évben központi szerepet töltött be a feudok során. Dean egyelőre remekül játsza a játékot, amik teljes mértékben a saját szabályai szerint íródnak. Sikerült beférkőznie Miz bőre alá, ami által egyre inkább a Money Maker idegeire megy. Hivatalos bejelentés még nincs a feud záró meccsükről, de ez a kérdés is pusztán formalitásnak tűnik.

Helytállhat egy “halandó” “Istennel” szemben? 

Rögtönözve ugyan, de szemünk elé tárulhat Rollins és Wyatt viszálya. Abból csináltak sztorit, hogy Seth különböző neveken szólította Bray-t, aki ezt igencsak zokon vette. Megfosztotta a Kingslayer-t Joe újbóli legyőzésének lehetőségétől, egy héttel később pedig egy minimális szóváltást és egyeztetést követően kijelentette, hogy Rollins nem akarhatja ezt a harcot, ugyanis ereje még az összes létező tartalék mozgósításával sem elegendő Bray ellen. A viszálynak egy érdekes élt adhat a végső győztes szempontjából Wyatt magánéleti botránya, ami egyre hangosabb és elmérgesedett a falakon kívül.

Hardyék nem adják fel 

Ez szinte biztosra kijelenthető azok után, hogy egy hete a Professional Warriors csak kiszámolással volt képes abszolválni a soros címvédő ütközetet. Jeff és Matt minden bizonnyal kitartóan üldözi majd a trónon csücsőlő csapatot, hogy újabb esélyt kapjanak a PPV-re. Várhatóan előbb, vagy utóbb jön a felbomlás is, ami a Hardy Boyz-t illeti – Broken gimmick érkezéssel egybekötve.

Joe lépéselőnyben 

Kellemes meglepetésként érte a rajongókat, hogy Joe felvette a kesztyűt egy az egyben Lesnar-ral. Bátran nekiesett, és állta a kisebb harcot a Universal Bajnokkal, aki ébresztő jellegű csapást szenvedett el. Válaszul valamit biztosan kifőznek majd a boszorkánykonyhában Heyman-nel, ám a szervírozásra talán jövő hétig várnunk kell. Joe magabiztossága vélhetően nem csappan, Lesnar esetleges távollétében pedig újabb ellentmondást nem tűrő nyilatkozatot tehet július 9-re nézve.

Mindezeken felül várható Neville öszetűzése a Titus Brand segítségével nyomuló Tozawa-val szemben, valamint pár csepp információ a 2K18-at illetően.

Holnap jelentkezünk az Összefoglalóval.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s