Lehet reális esélye Samoa Joe-nak?

Samoa-Joe-9

Sokakat meglepett, hogy a sztárokkal teletűzdelt Fatal-5-Way küzdelmet a talán papíron legesélytelenebb veterán nyerte. Nem azért volt esélytelen, mivel nem érdemelné meg vagy rosszabbak a kvalitásai, csupán nem erre volt építve. Eddig.
Előzetesen mindenki Finn Bálor győzelmét várta, hiszen az ír démon még mindig nem kapta meg a megérdemelt visszavágóját, valamint Reigns is alternatíva lehetett volna, Rollinsról és Brayről nem is beszélve. Történt, ami történt, így a szamoai karrierje legfontosabb próbatétele előtt áll.

A tegnap RAW folyamán kiderült, hogy Roman Reigns mindenképpen ringbe száll a Universal övért, ez pedig akár megnyithatja az ajtót Joe előtt. Mivel Reigns és Lesnar nem valószínű, hogy a Wrestlemanián kívül összeakadnának, így a kétszeres NXT bajnoknak minden esélye megvan, hogy felülkerekedjen a fenevadon.
A feudban eddig egyértelműen egyenlő felekként vannak feltüntetve, emlékezzünk csak a Heymannek adott leckére, vagy a verekedésre, amelyet csak a roster többi tagja tudott megállítani, továbbá itt volt a RAW, amelyen minden kételyt eloszlatva legyőzte egy az egy elleni küzdelemben Romant, akit ezután a visszatérő Strowman hagyott helyben.

Hogy mi fog történni, az még kérdés, ám minden esély megvan a TNA legenda győzelmére.

4 című bejegyzés “Lehet reális esélye Samoa Joe-nak?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ez az összevissza verés qrvára nem jól sül el a nézők szemében ( mint ahogy a nyolcszáz éve nyeretlen jobber WWE bajnok sem…kétszer nyert ,abból mind a 2 övmeccs. Jó,túlzok kicsit 😀 )

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s