Punjabi Prison meccsel válhat trilógiává Mahal és Orton viszálya?

Pár napja tettünk említést róla, bár akkor még nem tűnt reálisnak. Ma már picit pozitívabb a helyzet. Előzetes jóslatok szerint a rég nem látott gimmick meccsel zárulhat le Jinder Mahal és Randy Orton viszálya.

Mahal a Backlash-en hódította el a WWE Bajnoki övet Orton-tól, múlt vasárnapi címvédésével pedig az első olyan Szupersztárrá avanzsált, aki 2017-ben sikeresen őrizte meg PPV eseményén a szervezet legnemesebb övét. Hazai közönsége előtt kényszerítette újfent padlóra Orton-t, miután a Singh testvérek kezelésbe vették Randy édesapját. A történtek persze mély nyomot hagytak a Viperában. Tiszteletlenségnek fogta fel a jelenetet, ennél fogva komoly büntetésre készül. Az első csapást a tegnap esti SmackDown-on mérte riválisaira.
Punjabi Prison meccset legutóbb tíz éve, a 2007-es No Mercy-n láthatott a nagyérdemű, méghozzá a szintén indiai Great Khali, valamint Batista között. Az összecsapás létrejötte nem pusztán Mahal referálása miatt lehet logikus, hanem mert megnyerni a csatát a szerkezetből való kijutással lehet – ez pedig segíthetné, hogy ne gyengüljön Orton karaktere a jövőre nézve.

A Battleground PPV-re július 23-án kerül sor.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s