AJ Styles ismét heti rendszerességűvé tenné a US Open Challenge-et

A Phenomenal One pár hete már egész közel volt ahhoz, hogy valóra váltsa jelenlegi céljait. A Backlash-en azonban elbukott, és kiszámolással alulmaradt Kevin Owens-szel szemben a United States Bajnoki övért vívott küzdelemben.

Styles a heti Talking Smack-ben adott hangot reményeinek, melyek szerint ő lesz Owens kötelező kihívója a Battleground-on. Úgy gondolja ő rendelkezik a legjobb esélyekkel a KO feletti győzelmet illetően, és miután elhódította tőle a Bajnoki címet, szándékában áll, hogy a US Open Challenge-et ismét heti rendszerességűvé tegye.
A szóban forgó eseményt még John Cena hozta létre 2015-ben, miután a WrestleMania 31-en megszerezte a címet Rusev-től. A Franchise player heteken keresztül intézett kihívást a Roster felé, aminek keretein belül rendre érkeztek a bizonyítani vágyó Szupersztárok.

Vélhetően nagyszerű eredménnyel kecsegtetne, ha Styles a gyakorlatban is kamatoztathatná elképzeléseit, hisz ezáltal színre léphetnének a tehetségek, valamint a Brand utóbbi hetekben feledésbe merülő mid-card részlege.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s