Egyelőre SmackDown orientált marad John Cena

Szabadúszó státusza ellenére jelen állás szerint minden jel arra utal, hogy a tizenhatszoros világbajnok a SmackDown kötelékében teljesíti a nyár javarészét.

John Cena július 4-én tér vissza a kékek adására, első ízben a WrestleMania 33 óta. Immár szabadúszóként, tehát a folytatásban semmi sem gátolja abban, hogy megjelenjen a RAW rendezvényeken is. Mivel hirdetve van a Battleground-ra, jó eséllyel komolyabb szerep jut számára. Ez lehet egy mérkőzés, de lehet akár egy face-off szegmens is a gála végén Jinder Mahal-lal.
Amit tudunk, hogy július 15-én és 16-án a RAW soros live event műsorain lép majd fel, Roman Reigns-t helyettesítve Bray Wyatt ellen. Ezen felül viszont – jelenleg – a nyár hátralévő részében egyetlen RAW heti, vagy live event adásra sincs hirdetve. Minden szereplése a SmackDown köré fonódik majd, beleértve a hétfő esti SmackDown live event-eket is.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy érdemi munkássága egyelőre a kékekhez köti majd. Ellenfele lehet a táskával rendelkező Baron Corbin, vagy a WWE Bajnok Jinder Mahal.
Első körben talán ésszerű lehetne ha Corbin-nal csapna össze a Battleground-on. Legyőzné, majd továbblépne Mahal-ra, aki szintén legyőz az övért a SummerSlam-en. Ekkor lépne színre a Lone Wolf a táskával, aminek beváltását követően a Brand új világbajnokává avanzsálhatna – igazán keserédessé téve Cena történelmi övnyerését.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s