Főszerepben a hölgyek – cím és létrameccs visszavágókkal nyomul jövő héten a SmackDown

Rögös út vezet a hölgyeknek a Battleground-ra. A jövő heti SmackDown-on a Brand regnáló női Bajnoka, valamint friss táskatulaja is kockára kényszerül tenni féltve őrzött büszkeségét.

Carmella-nak persze abban is vastagon benne van a keze, hogy Naomi visszavágóra kényszerül. Történt ugyanis a PPV-n, hogy a már-már nyeregben lévő Lana figyelmét elterelte a táskával felbukkanó Ms. Money in the Bank. Naomi ennek köszönhetően fordított és nyert.
Daniel Bryan döntésének értelmében viszont a létrameccs is visszavágót kap. A dolog ezen része kissé logikátlan, hisz vitatott finish ide vagy oda; ha valaki panaszkodhat miatta és visszavágót érdemel az Becky Lynch – Ellsworth magánakciója miatt. James-et egyébként eltiltották a ring mellől a jövő heti küzdelem idejére.

Amennyiben Carmella ismét győz, ő lesz a WWE történelmének második Szupersztárja – CM Punk mellett -, aki kétszer is diadalmaskodni tudott Money in the Bank létrameccsen.

2 című bejegyzés “Főszerepben a hölgyek – cím és létrameccs visszavágókkal nyomul jövő héten a SmackDown” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s