Szinte biztos, hogy Brock Lesnar elveszíti a Universal övet a SummerSlam-en?

Megkerülhetetlen, hogy szót ejtsünk a témáról, hisz mára oda jutottunk, hogy minden portálon erről beszélnek. A lényeg kivétel nélkül ugyanaz; Brock Lesnar elveszíti a RAW világbajnoki címét a nyár legnagyobb eseményén.

A híresztelések a legfőbb indokként azt nevezik meg, hogy a WWE első sorban a Bajnoki öv hiányának tudja be a katasztrofális nézettségi mutatókat. Egyelőre semmit sem nyertek Lesnar újabb fantom regnálásával, sőt, a Fenevad két héttel ezelőtti visszatérése sem hozott drasztikus növekedést a nézettségi mutatókban.
Ellenben Roman Reigns hétfői bejelentése, mellyel hosszú idő után újra 3 millió fölé tornászták a kíváncsi szemeket. Nagyon úgy néz ki, hogy a Big Dog nyilatkozata nyomán a tervezett WrestleMania 34 helyett már az augusztusi SummerSlam-en megtartják a két Szupersztár visszavágóját. Ne legyen sok kétségünk afelől, hogy jelenleg Reigns a szervezet legnagyobb draw-ja. Hiába megosztó, hiába gyűlölik sokan – garantált, hogy mindenki megnézi azt, amibe épp belecsöppen. Perpillanat a Lesnar elleni visszavágó kapujában áll, és ha sikerrel veszi az akadályt nem akármilyen lökést kap amúgy sem gyenge karrierje.

Visszatérése óta tekintélyt parancsoló Brock Lesnar SummerSlam mérlege

Mindent egybevetve is csak két vereséget számlál. Pályafutása korai szakaszában kétszer szerepelt a nyár legnagyobb eseményén. 2002-ben The Rock-kot legyőzve vált a WWE legfiatalabb világbajnokává, 2003-ban pedig Kurt Anglel-lel szemben maradt alul. 2012-es visszatérésekor Triple H-et, 2013-ban CM Punk-kot, 2014-ben John Cena-t, tavaly pedig Randy Orton-t kényszerítette padlóra. 2015-ben ugyan legyőzte Taker-t, de végül vitatott körülmények között mégis a DeadMan “keze lendült magasba”. Nem akármilyen névsor.

Egyes hírek szerint, Lesnar nem hosszabbítja meg jövő áprilisban lejáró szerződését. Ettől függetlenül nem kérdés, hogy pillanatnyilag nem tesz jót az érdekeknek, hogy adáson kívül tartják a Brand legfőbb övét. Lesnar szempontjából egyértelműen az volna a legkedvezőbb forgatókönyv, ha egy többszemélyes mérkőzésen veszítené el a címet, mint 2015-ben. Ezáltal két legyet ütnének egy csapásra, hisz megmaradna Brock szépen hízlalt karaktere, plusz az öv is visszakerülne a rendes kerékvágásba.

I’M NOT FINISHED WITH YOU

Eredetileg Braun Strowman mehetett volna a Beast ellen nyáron. Úgy tűnik, hogy Braun kétszeresen is bukta a lehetőséget. Első körben ugye volt számára a Great Balls Of Fire, ahová Reigns Extreme Rules-on történő legyőzésével kvalifikált volna. Ekkor azonban megsérült, így a nagy ütközetet halasztották a SummerSlam-re. Most már látszik, hogy ebből sem lesz semmi – legalábbis egy az egyben biztosan nem. Harmadikként viszont még szóba jöhet. Elméleti síkon kivitelezve mindehhez pusztán annyira van szüksége, hogy legyőzze Reigns-t a július 9-én esedékes Ambulance meccsen, ami által beverekedheti magát a kihívói státuszba.

Így fennállhat egy olyan opció, miszerint az esetleges meccsen Lesnar Strowman miatt válik harcképtelenné. Reigns Strowman-t pinnelve elhozná az övet, amit a folytatásban továbbra is a Monster Among Men-nel szemben védene így, vagy úgy. Egy ponton visszatérhetne Lesnar, hogy csapást mérjen Strowman-re a SummerSlam-en történtek miatt. Braun-t ezzel kivennék Reigns közeléből, s egyúttal elkezdenék építeni hosszútávon a Strowman & Lesnar-t, ami végül a WrestleMania 34-en csúcsosodna ki. Amennyiben Brock valóban nem lesz hajlandó szerződést újítani, Strowman-nél keresve se találhatnánk jobb személyt a visszavonultatására, nem utolsó sorban azért, mert Braun ténylegesen profitálhatna belőle.

Nem beszéltünk még Joe-ról, aki nem mellékesen Lesnar első ellenfele lesz a WrestleMania-s övnyerés óta. A Destroyer a Great Balls Of Fire-ön kap lehetőséget, miután a Kokina Clutch-csal végigfojtotta a roster érdemi részét. Joe karakterét is nyomják, hogy teljes mértékben egyenrangúnak tűnjön Brock-kal szemben. Talán csak erre van szüksége, és hiába a sok reménykedő rajongó – pusztán töltelékként szolgál a később levágni kívánt vadállatba.

Mindent egybevetve lassan, de biztosan haladunk a Reigns vs. Lesnar II irányába, miközben továbbra is title shot-ra ácsingóznak olyanok, mint az övet gyakorlatban el sem vesztő Bálor, vagy a 2K18 cover star-ja; Seth Rollins.

Végezetül arra lennénk kíváncsiak, hogy szerintetek ki ellen kellene elveszítenie Lesnar-nak a Universal övet.

3 című bejegyzés “Szinte biztos, hogy Brock Lesnar elveszíti a Universal övet a SummerSlam-en?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem csak azért Lesnarra kell ám mindent kenni amióta volt ez a nagy Shake Up!! Mindenkit akiket tudtak át hoztak a Rawra és jóval erősebb is lett a TT részleg és a Női vonal is, de egyik vonallal sem tudnak mit kezdeni a TT résznél a Revival is csak vergődik úgy ahogy vergődött a SWAFT os srácok is, emelett nyomatták nekünk a dög unalmas hardyék feudját Sheamusék ellen, akkor minek maradt is a Revival vagy a már fel bontott SWAFT??? Mind a mellet Alexa Billsnek most ki is a kihívója mert lenne egy pár Micki James, Nia Jax, Sasha, és velük sem tudnak mit kezdeni. Nem tudom hogy a cikk írója egyet értene e velem de nem csak a fantom bajnokak köszönhetik a nézetségi hiány mert ennél a TT és Női Rosternél ennyi emberrel jóval többet ki lehetne hozni személyes véleményem szerint!!!!

    Kedvelik 1 személy

  2. Tény hogy nem kéne egy láthatatlan bajnok de erre fog rossz nézettséget az szánalmas. Inkább arra vall hogy műsor moslék tehát inkább kreatívak a hibásak.

    Kedvelés

  3. A 2015 ös Summerslamet elvesutette Taker ellen Brock mert a Hell’s Gateből nem tudott szabadulni csak elájúlt. Attol h Paul Heyman őt nevezi győztesnek míg a bíró szerint Taker a győztes 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s