RAW Preview június 26. – F5 erősségű tornádó közelít Los Angeles irányába

Ma éjjel Los Angeles-ben folytatódik az út a Brand következő PPV rendezvénye, a Great Balls Of Fire felé. Brock Lesnar visszatér, de vajon lesz-e válasza a két héttel ezelőtt elszenvedett támadásra? A következő sorokban szokás szerint pontokba szedjük a legérdekesebb történéseket.

Még nem végzett vele 

Roman Reigns egy hete bejelentette, hogy a SummerSlam-en ő lesz a Universal Bajnok kihívója. Nem érdekli, hogy kinél lesz az öv, egyszerűen csak megy és megveri majd az illetőt. Érkezett a kissé sértett Joe, aki megpróbálta emlékeztetni Roman-t, hogy még sosem hámozta át magát rajta. Emlékezhetünk; februárban Samoa megnyerte a debütáló meccsét Reigns-szel szemben. A felek között újabb csata került lebonyolításra hét napja, ám a visszatérő Braun Strowman minden számítást felülírt, legalábbis ami Roman-t illeti. Joe kihasználta a helyzetet, és a Clutch segítségével álomra szenderítette a Big Dog-ot. Braun megrögzött tekintettel masírozott a szorítóba, ahol aztán egy kíméletlen Slam-mel vágta a szőnyege alélt riválisát, majd kijelentette, hogy a Great Balls Of Fire-ön megmérkőznek egymással egy Ambulance meccsen. Reigns gondmentes napjainak tehát hivatalosan is vége. Strowman újfent ott lohol a sarkában, mindemellett a tőle telhető legnagyobb erőfeszítéssel lesz azon, hogy találkozásaik végén Roman közelebbi ismerettséget kössön a padlóval.

Mindenki az övet akarja 

Múlt héten tényleg csak alibiztek. Nem jutottunk sokkal közelebb az érdemi kérdést illetően, miszerint ki lesz a cím első számú kihívója. Sasha, Emma, Nia, valamint Bayley egyaránt ezt akarja. Nem mindegyikük van közel hozzá, de ez persze könnyen változhat. Little Miss Bliss lendülete töretlen, és egyelőre nem tűnik úgy, hogy bárki is megállíthatná. A végén kisűlhet ebből az egészből akár egy többszemélyes küzdelem is. Talán ezért nyomatnak mindenkit a másik körül.

Segítséggel minden könnyebb 

Bo Dallas és Curtis Axel személyében új szárnysegédeket kapott a MoneyMaker. Ennek köszönhetően hosszú idő után először tudott pozitívan kikeveredni egy összezörrenésből Miz. Akadt viszont egy újabb, most már talán mondhatni állandó problémája. A körülmények rendre ráharagítják Maryse-t, aki így rövidesen kikerülhet a képből. Normális esetben ez könnyítene Ambrose övszerzései szándékain, de ugye ott az említett két úriember.

Mit lép Enzo? 

Nem más volt a rejtélyes támadó, mint Cass. Az óriás nem leplezte tovább sérelmeit, és végül nyíltan partnere ellen fordult. Enzo az elmúlt napokban csak a social media-ban üzengetett egykori társának, majd este viszont vélhetően szemtől-szemben is lehetősége nyílik valami hasonlóra. Pletykák szerint összehoznak közöttük egy meccset a Great Balls Of Fire-re, amit majd Cass-nek a Show elleni SummerSlam-en esedékes csata követően. Gyakorlatilag semmi sem szól Enzo mellett, kivéve, hogy minden helyzetből képes magát kidumálni.

Visszatér a Fenevad 

Joe pedig készen áll. A különbség viszont annyi, hogy Lesnar most már pontosan tudja, hogy milyen próbatétellel áll szemben. Két hete meglepetésként ért mindenkit Joe nyílt és egyenes támadása, amire a Bajnok nem tudott érdemben reagálni. Ma azonban adottak lesznek ehhez a körülmények. Hacsak Angle nem készül fel előre, és meg nem próbálja elszeparálni őket egymástól, mint tette azt két hete.

Várható továbbá Rollins és Wyatt viszályának folytatása, Bálor és Samson megkezdett sztorijának építése, a Tag Team övek körül húzódó ellentét újabb fejezete, valamint Neville és Tozawa előrébb jutása, ami a Cruiserweight feudot jelképezi.

Holnap délelőtt Összefoglaló!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s