Roman Reigns nem lesz benne a SummerSlam-en tartandó Universal Bajnoki övmeccsben

Múlt hétfőn jelentette be a háromszoros világbajnok, hogy a nyár legnagyobb eseményén célba veszi a Universal Bajnoki övet. Nemsokkal később visszatért Braun Strowman, hogy befejezze megkezdett ügyét Reigns-szel, aki ennek következtében egy Ambulance meccsen küzd majd meg a Monster Among Men-nel július 9-én.

A szóban forgó mérkőzés pedig likvidálhatja Reigns legutóbbi szándékát. A korábban dolgokra már számtalanszor ráérző és pontosan jelentő  Dirty Sheets Podcast-ben ugyanis elhangzott, hogy a WWE a sztorivezetés ellenére nem tervezi Reigns startoltatását a Universal Bajnoki övért.
Ha így van, Strowman jó eséllyel title shot-ot nyer magának Reigns ellen, amit később Lesnar ellen aktiválhat a SummerSlam-re függetlenül attól, hogy egy az egy elleni, vagy többszemélyes ütközetre kerül sor Brooklynban.

Fű alatt pedig felmerül a kérdés, miszerint ki volna ez esetben Roman Reigns ellenfele?

3 című bejegyzés “Roman Reigns nem lesz benne a SummerSlam-en tartandó Universal Bajnoki övmeccsben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Pedig az utóbbi időben Reigns nagyon jó formában van. A braunos feud az előző PPV- k csúcsa volt. Nem ő a legjobb pankrátor, de kezdi megtanulni, hogy hogyan is kell eladni egy meccset. Lesnar “uralkodása” totál unalmas, nagyon hiányzik az öv a Raw-ról.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s