Goddess és BO$$ nem fér meg ugyanabban a csárdában

A WrestleMania után újra lehetőséget kap Sasha, hogy megszerezze a divízió koronáját. Ehhez a szervezet első női Gauntlet meccsén hámozta át magát. Persze máris rengetegen népesítik azt a tábort, aminek tagjai reménykednek a BO$$ győzelmében.

Banks és Bliss küzdelmére a július 9-én esedékes Great Balls Of Fire-ön kerül sor. Viszályuk igen rövidke lesz, hisz mindössze egy RAW jut arra, hogy kellő mennyiségű sarat fröcsköljenek a másikra. Vad, illetve energikus csatára van kilátás, amit a hölgyek közt meglévő személyes ellentét csak méginkább fűszerez. Sasha negyedszer avanzsálhatna a RAW Női Bajnokává, de erre az Observer szerint minimális kilátásai vannak, ugyanis a portál úgy tartja; Bliss védi az övet, hogy aztán a SummerSlam-en Nia Jax ellen tegye kockára. A címvédés jogossága minden bizonnyal megkérdőjelezhetetlen. Akármennyire is szálka sokak szemében Little Miss Bliss – jelenleg torony magasan a mezőny legjobb előadója, ami mellé ráadásként elég masszív karakter is társul.

Hamarosan eldől, hogy a stabilitás, vagy a kallódás képviselője rendelkezik-e elég érdemmel ahhoz, hogy végül az övvel távozzon Dallas-ból.

4 című bejegyzés “Goddess és BO$$ nem fér meg ugyanabban a csárdában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s