Élete egyik legjobb promója után veszi az irányt a Punjabi Prison felé Randy Orton

Rég láthattuk ennyire motiváltan és szenvedélyesen előadni Randy Orton-t, mint tette azt múlt kedden. Ebben persze talán az is közrejátszott, hogy mostanában lustának és nemtörődömnek titulálták őt.

A tizenháromszoros világbajnok ellentmondást nem tűrően követelt WWE Bajnoki övmeccset Jinder Mahal-lal szemben. Randy-t csak az érdekelte, hogy megkapja a lehetőséget. Véget nem érő verést vetített előre a világbajnok számára, amitől a kirúgás és a letartóztatás eshetősége sem riasztotta el. Shane érkezett csillapítani az igencsak harapós Szupersztárt, illetőleg megjegyezte, hogy hosszú ismerettségük alatt még sosem látta ezt a tekintetet Randy szemében. Átérezte a helyzetét, valamint azt, ami célja miatt hajtja. Ennél fogva megadta neki a követelt mérkőzést, amire a Battleground-on kerül sor. Jinder Mahal kikötésként a már egy hete előrevetített Punjabi Prison-t választotta, ami valóban több szempontból is tökéletes lesz.

Minden bizonnyal a felek feudzárója közeleg, amit követően Randy-nek erőteljesen kilátásban van egy heel turn is. Utóbbira főként azért lesz szüksége, hogy a közeljövőben minden további nélkül viszályt folytathasson Nakamura-val, vagy épp Styles-szal.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s