Roman Reigns kihívta Undertaker-t Szingapúrban

Roman Reigns a WrestleMania 33 főeseményén beváltotta ígéretét, és padlón tartotta a valaha volt egyik legnagyobbat. Undertaker-t azóta se láthattuk a szervezet kötelékében, és a többség szerint ez volt a Fenomén utolsó fellépése.

Legyőzője viszont nem venne erre mérget. Szerdán a szingapúri Live Event főmeccsét követően, Roman Reigns mikrofont fogott. Elmondta, hogy véleménye szerint Undertaker revansot akar venni rajta, ami ellen Roman-nek momentán semmi kifogása.

Amennyiben a Dead Man harcot akar a Big Dog-gal, pontosan tudja, hogy merre találja meg őt!

Taker mostanság egyre többet tűnik fel a közösségi médiában, köszönhetően feleségének. Természetesen vad találgatások már eddig is szóltak arról, hogy a DeadMan megtámadja majd Reigns-t a Great Balls Of Fire-ön, ami egy visszavágóhoz vezetne a SummerSlam-re.
Live Event ide vagy oda; Roman váratlan nyilatkozata egész biztos, hogy csak olaj a tűzre. Persze valószínűtlen, de a gondolattal sosem vétek eljátszani.

5 című bejegyzés “Roman Reigns kihívta Undertaker-t Szingapúrban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Taker a legnagyobb kedvencem de nem nem és nem. Ugyan azt eljátsszák amit 2015-ben Lesnar ellen, nem győzhet most se nem fogja legyőzni a WWE kikiáltott jövőjét. A történelem egyik legmeghatóbb és legszebb (számomra) visszavonulását tette meg Orlandóban. És az a varázs amit hátra hagyott nem lesz újra megismételhető. Hiába írják hogy a bosszú hajtja, ami a visszavonulása alatt történt nem ad rá okot miért bosszút állni. Engedjék el, én sokkal szívesebben megnéznék egy dokumentum filmet a Streak megtöréséről és a visszavonulásáról elsősorban, az Univerzum illetve a Roster reakciójáról interjúkról stb…
  Ha már bosszú akkor inkább Kane igaz hogy az SD-hez tartozik de már nagyon régen nem láttam, tudni mi van vele ?

  Kedvelik 1 személy

   1. Kane politikai pályán mozog Tennesseben. Knox County polgármesteri posztért van versenyben, de már igazán régóta, és nem is tudom hol tart ez az egész folyamat.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s