Samoa Joe-val nagyon elégedett a felsőbb vezetés

Samoa Joe január végi debütálását követően pár hónappal már világbajnoki címmérkőzésre készülhet, mely jövő vasárnap érkezik el számára Brock Lesnar-ral szemben. A felek a Universal Bajnoki övért csapnak össze Dallas-ban, a szervezet első ízben megrendezésre kerülő Great Balls Of Fire PPV rendezvényén.

A legfrissebb jelentések szerint a vezetőség nagyon elégedett Joe eddigi performanszával, amit beletett a Beast elleni viszályba. Ezen nincs is mit csodálni, hisz valóban impozáns munkát végez a kihívó, miközben a lehető legerősebben van bookolva a küzdelemre. Győz vagy veszít; továbbra is push vár rá a hírek értelmében, és nagy meccset kaphat a SummerSlam-re. Győzelme a komoly booking ellenére meglepetés volna, ugyanakkor kellemes. Minden kétséget kizáróan megállná a helyét a RAW tetején, de erre valószínűleg még várnia kell. Ha valaki leigázza a szörnyeteget, az talán bátran kijelenthetően Reigns, vagy Strowman lesz.

További hírek szerint Lesnar maga szorgalmazta, hogy Joe-val dolgozhasson a jelenleg futó programban. Egész egyszerűen azért, mert meglátta a pénzt a párosításban – jobban, mint a többi szóba jöhető opció esetében. Ugyan a címvédőnek eddig nem sok dolga volt, de azt a keveset jól elvégezte. Főleg legutóbb, amikor Joe kis híján még a szuszt is kiszorította belőle.

Hétfőn, hat nappal a PPV előtt újra összefutnak. Bármi is lesz az elkövetkező egy hét forgatókönyve, Joe egész biztosan pozitívan keveredik majd ki az eseményekből.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s