John Cena 15 éves karrierje a számok jegyében

Kedden ünnepelhette debütálásának tizenötödik évfordulóját a lassacskán rekordbajnoknak számító Franchise player; John Cena. Segítségül hívva a wwe.com összeállítását, sorra vesszük a Cenation vezetőjének karrierjét a számok jegyében.

*Karrierje alatt eddig 467 győzelmet, 194 vereséget, valamint 32 döntetlent könyvelhetett el. 

*Akikkel a legsűrűbben találkozott 

Akadt közöttük ikonikus riválizálás bőven, mint például az Orton elleni. A Viperával szemben 77 ütközetből 47-et győzelemmel abszolvált 25 vereség és 5 döntetlen mellett. Pozitív a mérlege továbbá Show, Edge, Miz, illetőleg Kane ellenében egyaránt.

*Ilyen is, olyan is 

Pályafutása legrövidebb meccsét Chavo Guerrero ellen vívta 46 másodperc tükrében. Ezzel szemben a leghosszabbat Randy Orton riválisaként, egy picivel több, mint egy órás háborúban.

*25 regnálás 

13 WWE Bajnoki cím, 3 Nehézsúlyú Világbajnoki cím, 5 United States, 2 Tag Team és World Tag Team futás fűződik a nevéhez. A listából egyedül az Interkontinentális öv hiányzik – a Universal mellett -, de ennek begyűjtésére már minimális esély mutatkozik.

*Tag Team uralmak és árulások 

Miz, Otunga, Batista, valamint HBK avanzsált Tag Team Bajnokká Cena oldalán. Utóbbi mellett Batista volt a másik Szupersztár, aki végül hátat fordított a szövetségnek.

*A WrestleMania 

10 győzelem, 3 vereség – mint azt a fejek gönyörűen ábrázolják. A történet Big Show-val kezdődött a WM 20 alkalmával, ahol a United States öv volt a tét. A WM 21-en immár a WWE Bajnoki címért gyűrte le JBL-t, mint ahogy a WM 22-n ezért tette ezt meg Hunterrel, akit ugyanúgy feladatással verte meg, mint egy évvel később Shawn Michales-t. A 24. Mánián Triple Threat-ben szenvedett vereséget Orton és Triple H ellen. A WrestleMania 25 estéjén ugyancsak egy Triple Threat csatában kerekedett felül Edge-en és Show-n a Nehézsúlyú Világbajnoki címért. A WM 26-on egy gigászi háborút adatott fel Batista-val a WWE övért. A WM 27 vezette fel a Rocky elleni viszályt, hisz ezen a napon kapott ki Cena Miz-től a főmeccsen, majd következhetett a WM 28, ahol Rock két vállra fektette riválisát az egy éven át húzódó feud végén. A WM 29-es visszavágót már John nyerte a WWE Bajnoki övvel együtt. A WM 30-on Bray Wyatt, a 31-en pedig Rusev skalpját gyűjtötte be. A 32-es Mániát kihagyni kényszerült, ám az idei fellépés győzelemmel párosult Miz és Maryse ellen Nikki Bella oldalán.

*A kezdetek 

Ragyogóra sikerült gimmick volt ez, ami alatt 91 alkalommal szövegelt rímekben.

*A Világbajnoki címért legyőzöttek 

Végül pedig azok a személyek, akiket a világbajnoki címért, vagy épp annak megvédése érdekében gyűrt le.

Már csak pár nap a visszatérésig

Vajon ki ellen látjuk legközelebb az immár szabaúszóként ténykedő Szupersztárt?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s