RAW Preview július 3. – Hat nappal a PPV előtt

Hosszú és kimerítő utazást követően, az ázsiai turnéról visszaérkezve Phoenix-ből jelentkezik a Great Balls Of Fire-t felvezető RAW adás. Elvarrásra kerülnek az utolsó szálak is a történetekben, még mielőtt a Brand legjobbjai egymásnak feszülnének következő exkluzív gálájukon.

Lesz-e válaszcsapás? 

Roman Reigns-nek semmi problémája sem akadt, egészen két héttel ezelőttig. Braun Strowman visszatérése azonban keresztülhúzta a számításait, és véget vetett a gondmentes napoknak. Azóta egy perc nyugta sincs, és mindkét lezajlott találkozásukkor ő húzta a rövidebbet. Egy hete a mentőbe is bekerült, márpedig ha ez a jelentsor hat nap múlva is ugyanígy pereg majd le; Reigns bizony könnyen búcsút inthet a SummerSlam-re szőtt álmoknak. Braun egyelőre csak őt akarja elintézni, de kétségünk se legyen afelől, hogy ha sikerrel jár első dolga lesz bejelentkezni a Universal övre. Ne feledjük; a WrestleMania-t követő RAW-on egyértelműen Lesnar tudtára adta, hogy amint végzett Roman-nel, fókuszba helyezi a Bajnoki címet.

Stabilitás kontra kallódás 

Sasha Banks személyében új kihívót kapott a divízió rendíthetetlen címvédője; Alexa Bliss. A WWE Goddess-e nem indította túl fényesen a Banks elleni viszályt, hisz magabiztosságot sugárzó fellépése a trónkövetelővel szemben gyorsan ellillant. A BO$$ egy dropkick-kel rúgta le leendő ellenfelét, majd az övet magasba emelve jelezte, hogy bizony elérkezett az őrségváltás ideje.

Menthetetlen ellentét 

Remekbe szabott promóval rukkoltak elő legutóbb az egykori SAWFT-os srácok. Enzo megpróbálta helyrehozni a dolgokat, és pár perc erejéig úgy tűnt, hogy sikerrel jár. Cass viszont ismételten megtámadta, és kénye-kedve szerint aprította törékeny ex-partnerét. Amore helyzete elég kilátástalan, hisz az teljesen egyértelmű, hogy nem nehezítheti meg érdemben Cass dolgát. Kérdés, hogy egyedül kell-e felvennie a kesztyűt, vagy esetleg Big Show személyében érkezik-e felmentősereg.

Visszafogott civakodás 

Pár napra vagyunk a PPV-től, de komoly összetűzésre még nem került sor Wyatt és Rollins között. Két hete Seth egy Diving Clothesline-nal leterítette riválisát, többre azonban eddig nem futotta egyiküktől sem. Múlt hétfőn Bray hivatalosan is kihívta Rollins-t, aki az adást követően el is fogadta a felkérést.

Kié lesz az utolsó szó?

Meglepetések sora várta eddig Lesnar-t az elmúlt hetekben. Megingathatatlannak tűnő magabiztosságot sugároz kihívója, aki legutóbb kis híján ájulásig fojtotta a címvédőt. Brock segítségére a roster tagok érkeztek, ám ez az út nem lesz járható számára vasárnap. Ma este sor kerül a végső találkozóra a PPV előtt. A Fenevad egyelőre nem okozott komoly fejtörést Joe-nak, ám ez az éjszaka folyamán könnyen változhat.

Az adás többi részében nagyobb hangsúlyt fektetnek majd Miz és Ambrose, Tozawa és Neville, valamint a Professional Warriors kontra Hardy Boyz viszályokra.

Holnap délelőtt Összefoglaló!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s