AJ Styles szerint Kevin Owens csak az evésben jobb nála

Kevin Owens-nek főhet a feje, riválisa ugyanis egyre nagyobb lendülettel masírozik a SmackDown következő exkluzív gálája felé. AJ Styles a keddi adáson legyűrte Chad Gable-t, majd megnyerte a Battle Royal-t, hogy a PPV-n újfent ringbe léphessen a címvédő United States Bajnok ellen.

A remekbe szabott este végén Styles a Talking Smack-ben vendégeskedett.
Az egekig magasztalta Gable-t, valamint újfent egyértelműsítette, hogy megveri majd Kevint a bajnoki címért. Ezen felül reagált a címvédő korábbi kijelentésére is, amikor Owens azt állította, hogy minden tekintetben jobb sportoló, mint AJ. A Phenomenal One viszont úgy látja, hogy Kevin pusztán egyetlen dologban jobb nála, mégpedig az evésben. Több se kellett persze a hivatalos trollfelelősnek, Daniel Bryan-nek. A GM felvetette, hogy a jövőheti SmackDown-on rendezennek egy evőversenyt a felek között. Styles nem igazán hajlott rá, kapásból beismerte ugyanis, hogy nem sok esélye volna.

Hogy a címmérkőzésen mennyi lesz, az kiderül július 23-án.

3 című bejegyzés “AJ Styles szerint Kevin Owens csak az evésben jobb nála” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Meglehet hogy aj jobb sportoló, mint ko, csak rájuk kell nézni, de mint előadók teljesen egy szinten vannak.
  Az ő esetében a látszat csal, én többek közt ezért is bírom annyira, kétség kívül elbírja a súlyát, remekül mozog a ringben és sokakat megszégyenítő módon hajt végre highflyer mozdulatokat.
  Kevin Owens más, egyedi, egy potenciális világbajnok.
  Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mire képes a mikrofonnal, egyszerűen tökéletes.
  Kit érdekel, hogy nem az a tipikus kigyúrt sztár, mint a többi, szerintem ettől csak még jobb, egyrészt mert ő az élő példa, hogy a tehetség nem függ össze azzal, hogy valaki ki van pattintva, másrészt valamennyi rajongót lenyűgöz, hogy ilyen testtel milyen meccseket képes összehozni.
  Imádom, aki azt mondja, hogy fogyjon le, az csak irigykedik rá, itt most nem aj re gondolok, mert az a wwe bookingja a meccsükhöz, hanem akik a való életben is ezzel kritizálják őt.

  Kedvelik 1 személy

  1. neki ilyen a testalkata, mint ahogy Tamina vagy Nia Jax sem Bailey méretű. Valószínű zsírmalacokat nem alkalmazna a WWE…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s