Rusev csak egy kisebb döccenő lesz Cena-nak a SummerSlam-re vezető úton

013_SD_07042017hm_0145--960e07aa29f556121512fbe105b4fceb.jpgLegalábbis minden jel, valamint hír erre utal.

John Cena visszatért a kedd esti SmackDown Live-on, immár szabadúszóként – első ízben a WrestleMania 33 óta. Szándéka egyértelmű, ennek értelmében pedig mostantól a legjobbakkal akar versenyre kelni amellett, hogy befogja mindazok száját, akik szimplán part timer-ként hivatkoznak rá.
Első körben a július 23-án megrendezésre kerülő Battleground-on, Rusev-vel méri össze erejét egy Zászlós meccsen. A CageSide úgy tartja, hogy a szóban forgó összecsapás pusztán megágyaz Cena-nak ahhoz a high-profile meccshez, amit a SummerSlam-en vív majd. Az ellenfél azonban meglehetősen kétes, ugyanakkor egy pici halvány fogalmunk lehet azzal kapcsolatban, hogy kik jöhetnek számításba.

Vegyük is őket sorba.

Jinder Mahal, a címvédő WWE Bajnok

Talán az elsődleges személy, aki a legjobb eséllyel pályázik Cena vetélytársává a nyár legnagyobb eseményére. Mahal minden bizonnyal sikerrel abszolválja majd az Orton elleni Punjabi Prison ütközetet, amit követően nem igazán marad számára Brand-en belül érdemleges és nem utolsó sorban szabad face karakter a kihívói titulusra. Styles épp Owens-szel foglalatoskodik, Zayn úgy tűnik Bennett-tel keveredik sztoriba, Nakamura-nak Corbin-nal gyűlik meg a baja, Orton pedig kifut a soros programból. Jöhet tehát Cena, aki ebben az esetben célba venné karrierje 17. világbajnoki regnálását. Mindez egyúttal megalapozná és megkönnyítené Baron Corbin majdani beváltását, amihez elsődlegesen az szükséges, hogy face bajnok uralkodjon.

Ceruzával jegyezzük fel Nakamura és Corbin nevét is, de csak halványan, hisz mint említettem ők jelenleg egymással foglalatoskodnak. Bár ki tudja, lehet, hogy csak egyszeri párosítás lesz a Battleground-ra.

Roman Reigns 

Már régóta beszédtéma ez a bizonyos slágermeccs, ami igazából csak idők kérdése. Hogy a SummerSlam-re legyen bármi alapja, először is Roman-nek ki kell keveredni a Universal Bajnoki cím körüli huzavonából, nem mellesleg pedig vereséget szenvedni vasárnap este Braun Strowmantől. Persze ekkor sem feltétlen Cena lesz a legkézenfekvőbb opció, de lépni mindenesetre lehet ebbe az irány. Függetlenül ettől a párosítás bátran kijelenthetően WrestleMania kaliber.

The Miz, a címvédő Interkontinentális Bajnok 

A szabadúszó státusszal az is könnyen kivitelezhető, hogy John a Battleground után átruccanjon a RAW-ra, és egy kicsit elővegye Miz-t a WrestleMania után történtek miatt. Emlékezhetünk, hogy vereségük ellenére: Miz és Maryse még legalább két héten át ércelődött Cena-n és Nikki-n, míg nem Ambrose elvonta erről a kellemes elfoglaltságról a figyelmüket. Láthattuk, hallhattuk, hogy micsoda szópárbajok zajlottak le a felek között a Mánia felvezetéseként, így minden bizonnyal pikáns kis párharc volna ha létrejönne. Cena ez esetben a Grand Slam-ért hajthatna, ám az kevésbé lényeges szempont.

Samoa Joe 

Hacsak valami egetrengető meglepetés nem történik, Joe vasárnap alulmarad Lesnar-ral szemben. A pletykák ugyanakkor fényesebb jövőt jósolnak a Destroyer-nek, egy nagy SummerSlam meccs kíséretében. Ezt a nagy meccset jelentheti a Great Balls Of Fire után felszabaduló Dean Ambrose, de akár John Cena is, aki Joe-hoz hasonlóan szintén akarja a viszályt.

Papíron elég masszívnak tűnik az a Mahal elleni feud, ami alatt nagyon könnyen történelmet írhat a WWE Franchise player-je.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s