Könnyen lehet, hogy már jövőre Női Royal Rumble-t láthatunk

Dübörög a Women’s revolution, aminek keretei között egyre-másra kapjuk a történelmi jelentőségű eseményeket a hölgyek főszereplésével.

A pozitvnak mondható lavinát Charlotte Flair és Sasha Banks 2016-os riválizálása indította el, ami alatt vívtak RAW, PPV főmeccset, Hell in a Cell, Falls Count Anywhere, illetőleg Iron-Woman ütközetet is. Ugyanakkor a SmackDown-on sem tétlenkedtek, hisz Alexa és Becky párharca megélt egy Tables, valamint Steel Cage csatát. Idén szemünk elé tárult az első Női táskáért zajló létrameccs, múlthéten pedig mindhárom brand aktuális epizódját a csajok main event-elték.
Mint arról beszámoltunk két hete: Becky Lynch nagyon derülátó volt egy esetleges Női Rumble kapcsán, amire a legfrissebb hírek szerint már a következő 2018-as gálán sor kerülhet. A Wrestling Observer-ben jelentették ugyanis, hogy a cég berkein belül nagyvonalakban beszédtémát képez az opció. A RAW és SmackDown amazonjai mellett az NXT-ből érkeznének a résztvevők, megfűszerezve pár legendásnak mondható Szupersztárral. Konkrétumokról természetesen egyelőre semmit sem lehet tudni, de vélhetően az urakhoz hasonlóan egy WrestleMania-n beváltandó title shot lenne a jutalom.

A 2018-as Royal Rumble-t január 28-án Philadelphia-ban, a Wells Fargo Center-ben bonyolítják majd le. Itt pörgött a 2015-ös rendezvény is, amin többek között Brock Lesnar védte meg a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet John Cena és Seth Rollins ellen, valamint Roman Reigns – The Rock közbenjárásával – kvalifikálta magát a WrestleMania 31 főeseményére.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s