Pár indok, hogy miért is tökéletes döntés AJ Styles tegnap esti győzelme

Új United States Bajnok!
A hír, ami reggel biztosan sokak szeméből kiűzte az álmosságot. Negyedik Garden fellépésén – AJ Styles elhódította a szóban forgó bajnoki övet Kevin Owens legyőzésével. A következő sorokban azt próbáljuk taglalni, hogy miért is volt ez remekbe szabott húzás a WWE-től.

*Elterelik a figyelmet a NJPW-ről és Kenny Omega-ról

Egy hete, az NJPW megkoronázta az első United States Heavyweight Bajnokot a kanadai Kenny Omega személyében. Azóta mondhatni ez volt a wrestling világának legforróbb témája, és még Stone Cold Steve Austin is úgy nyilatkozott a Cleaner-ről, mint aki a WWE következő nagy breakout star-ja lehet. Mindenképp kellett a válaszcsapás a WWE részéről. Styles bajnokká avanzsálásával tökéletesre sikerült, és hogy mindez a Garden-ben történt csak hab a tortán.

*Távol tartják a WWE Bajnoki öv sztorijától 

A jelenlegi heel uralmat, várhatóan átmeneti megszakítással újra az követi majd. A Mahal-t megfosztó face karakter ugyanis a szintén negatív szerepben tetszelgő Mr. Money in the Bank áldozatává esik majd. AJ Styles minden, csak nem beáldozható. Egy US bajnoki futás például sokkal jövedelmezőbb a felek számára, mintha kilátástalanul hajszolná a világbajnoki címet.

*Növelhetik a Live Event eladásokat 

Az egyik legfőbb próbléma már jó ideje, hogy sok esetben félházzal fut a két brand által tartott élő esemény. Egyelőre nem találják a megoldás kulcsát, de talán egy-egy ilyen live event-en bekövetkező övváltás arra sarkalhatja a rajongókat, hogy kilátogassanak az eseményekre a “bármi megtörténhet” jegyében.

*Visszatérhet heti rendszerességgel a US Open Challenge 

Ezzel egyidőben pedig lehetőséget kaphatnak a mostanában kallódó roster-tagok, hogy megcsillogtathassák tehetségüket. John Cena idejében nagy sikerrel futott a kihívás, ami Styles esetében sem volna kevésbé lényeges, vagy kifezetődő. A jövőben olyan Szupersztárok léphetnének pár pillanat erejéig a reflektorfénybe, mint Tye Dillinger, Jason Jordan, Chad Gable, Tyler Breeze, Sami Zayn, vagy akár Luke Harper. Nem utolsó sorban AJ klasszisa garantálja, hogy bárki is lép ki a függöny mögül – hasznos ringben töltött perceket tudhat majd magáénak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s