Alberto El Patron elkalapálná Triple H-et, az Uso ikreket, valamint a New Day-t

Hiába tekinthető lerágott csontnak és már-már feledésbe merülő sztorinak, a kedd esti SmackDown-on újabb löketet kapott Paige és Xavier Woods korábbi légyottja. Történt ugyanis, hogy az Uso ikrek és New Day közötti rap-csatában ez képezte az egyik poén tárgyát.

A WWE természetesen kivágta a hivatalos youtube változatból, de persze nem múlt el nyomtalan az eset. Alberto például a minap social media platformját használta arra, hogy egyértelmű üzenetet küldjön a szegmensben szereplőknek, illetőleg Triple H-nek.

Egyszerűsítve: mindenki p*nci, de legfőképp Hunter és a rap-csatában szereplők. Mivel a kékek kedden San Antonio-ban állomásoznak, El Patron kijelentette, hogy saját éttermében fog várni az érintettekre a megadott címen, majd miután az ürüléket is kiverte belőlük – meghívja őket egy italra, pusztán mert ő egy jó srác.

Egy héten belül ez volt Alberto harmadik virtuális támadása. Legutóbb például az Impact Taping-en kezdett korábbi munkaadójának szapulásába, ám a promóció illetékesei ezt hallva beindították a Szupersztár zenéjét, hogy az elnyomja a feleslegesnek tartott trash talk-ot.

4 című bejegyzés “Alberto El Patron elkalapálná Triple H-et, az Uso ikreket, valamint a New Day-t” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Alapjáraton tényleg van gond a fickóval, de most abszolút megértem. A menyasszonyából (vagy nem tudom éppen, hogy állnak) viccet csináltak persze, hogy nem tetszik neki. Én is elégtételt akarnék.

    Kedvelés

  2. Szánalmas veréb és kész 😀 Minden egyes ilyen megszólalásával csak még mélyebbre ássa el magát és az egész családját beleértve a legendás apját is.. Gratula neki 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s