Új csapat a láthatáron? Ambrose és Bálor egységet alkot az elkövetkező Live Event rendezvényeken

Egy nagy nyári durranás első szárnypróbálgatásai?

Egybehangzó jelentések szerint – többek között – a szóban forgó úriemberek csapatba állásával hirdetik a soron következő RAW Live Event-eket, amik a SummerSlam-et hivatottak felvezetni. Persze, messzemenő következtetéseket nem feltétlenül érdemes levonni, ugyanakkor ezekben az esetekben nem egyszer történik az, hogy végül átmentik őket a tévés adásokra.
A brand regnáló Tag Team Bajnokainak ráadásul ellenfele sincs a nyár legnagyobb eseményére, legalábbis olyan nem, akiket komolyan tudna venni a nagyérdemű. Hardyék viszályba kezdtek a Revival-lal, így Sheamus-nak és Cesaro-nak számottevő riválisra van szükség Brooklyn-ra.

Dean Ambrose épp kifutóban van az Interkontinentális öv sztorijából, bár még a hétfői epizódot követően is gondolhatunk arra, hogy nem mozdítják egyelőre.
Bálor jobbára tengődik. Hol a Hardy Boyz oldalán tűnt fel, hol pedig Elias Samson-t aprította.

2 című bejegyzés “Új csapat a láthatáron? Ambrose és Bálor egységet alkot az elkövetkező Live Event rendezvényeken” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igen, kellene valamit velük kezdeni,mert így….Először azt hittem,hogy Miz emberei ellen akarnak menni 😀

    Kedvelés

  2. Habár Cesaro és Sheamus beváltak, bennük nem igazán látok egyenlőre fantáziát két nagyon eltérő karakter, két nagyon eltérő stílus, de viszont az nagyon érződik, hogy nem tudnak mit kezdeni velük. 4-en nagyon befoglalták a main event pozíciókat és Ambrose még egyszer meg nem mehet Miz ellen, Wyatt ellen sem időhúzóként, Bálor szinte mindenki ellen mehetne, de az ER óta semmit nem kezdenek vele sem. Kíváncsi leszek, live eventek a tesztelések színtere amúgy is. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s