Bálor kontra Wyatt párosítás jön a SummerSlam-re?

Ha minden az eredeti tervek szerint haladt volna, most a feudzáró összecsapásuk felé tartanánk. Braun Strowman sajnálatos tavaszi sérülése azonban felülírta a terveket, így a szóban forgó urak rivalizálása el sem kezdődött, legalábbis érdemben nem.

Az elmúlt napokban egyre több helyen találkozhattunk azzal a hírrel, hogy a SummerSlam-re mégiscsak összehozzák őket. Ehhez jelen állás szerint minden adott. Wyatt látszólag végzett Rollins-szal, akit a PPV után a RAW-on is legyőzött. Bálor kiiktatta Elias Samson-t, így papíron ő is szabadnak tekinthető.
Wyatt az elmúlt hónapokban több alkalommal is bekósolta Bálor-t, aki szerinte egy olyan személy, akitől mindenképp meg kell tisztítani a RAW-ot. Szavainak egy konkrét támadással adott nyomatékot, ám innen nem folytatódtak a dolgok a pár sorral ezelőtt említett sérülés miatt.

A viszálynak külön pikantériát szolgáltathat Bálor alteregója, a Démon. Melyet nem láthattunk a tavalyi SummerSlam óta, amikor is megkoronázásra került a legelső Universal Bajnok.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s