*SPOILER* Kurt Angle bejelentése

Sokak által a RAW legjobban várt szegmense nem más volt, mint Kurt Angle bejelentése. Rengeteg pletyka szólt arról, hogy mi is lesz ez. Nos, az egyik nem állt messze az igazságtól.

Volt itt szó arról, hogy Dixie Carter-rel vagy épp Stephanie McMahon-nel van afférja, és arról is, hogy van egy eltitkolt fia. Aki az utóbbira gondolt, az jól megérezte a dolgot, ugyanis Kurt bejelentette, hogy Jason Jordan a fia. A szituációról többet felfedendő Kurt és Jason a RAW után Renee Young-gal ült le egy kicsit beszélgetni.

Angle-ék első körben azt említették meg, hogy nagyon boldogak mindketten, és nagyon izgatottak, mivel egy új fejezet kezdődött az életükben, valamint megköszönték a rajongóknak a támogatásukat. Jason az egyetemi évei után tudta meg, hogy örökbe fogadták, és mindig is azon gondolkodott, honnan örökölhette az atletikusságát.

Jordan azt mondta, hogy várt egy ideig, amíg elkezdett a szülei után nyomozni. Végül egy magánnyomozót bérelt fel, és megtalálta az édesanyját, aki nem igazán szerette volna elmondani neki, hogy ki is az apja. Mikor kiderült, hogy Angle az édesapja, már rögtön elkezdett minden értelmet nyerni – ennek ellenére is eléggé lesokkolta, mikor ezt megtudta.

Valószínűleg nem sokan számítottak erre, és valljuk be, lehet jobb is lett volna, ha Stephanie McMahon visszatér, és megkapjuk az áhított Triple H vs Kurt Angle meccset a SummerSlam-re. Nektek mi a véleményetek erről az új történetszálról?

16 című bejegyzés “*SPOILER* Kurt Angle bejelentése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én nem voltam elájulva a bejelentéstől sőt inkább számomra kínos volt a jelenet, hogy Jordan, Angle elveszett fia. Hónapok óta meccse nem volt tv-s adáson, most meg hirtelen megjelenik a Rawn ami akkor az Alpha végét is jelenti és az NXT-ből felhozott csapatok 1 évet se éltek túl, de ezek szerint Jordannel most akkor számolni kell. Én azon se csodálkoznék, hogyha továbbra is fúrná valaki Anglet és reményeim szerint összejönne a SummerSlamre a HHH vs Angle meccs.

  Kedvelés

  1. persze hogy nincs:)
   story az egész, de ennek ellenére a story szerint Jason Jordanra mostantól úgy fognak hivatkozni, mint Kurt Angle fiára

   Kedvelés

 2. Ez tényleg meglepetés volt! Én, teljesen másra számítottam de ettől függetlenül még mindig összejöhet Hunter Vs Angle ha valahogy belecsempészik a fiát.

  Kedvelés

 3. Ezzel kinyírtak egy újabb sd tag teamet…
  Akkor kik is maradtak?
  Csak usoék a new day akik említésre méltók..
  De nézzük a jó oldalát.
  Amikor először megláttam Jasont mindjárt Kurt Angle ugrott be.
  A kinézete, az öltözködése, az ereje, az ankle lock, az olympic slam, nameg a suplexek.
  Így hogy a story szerint ő lett a legendás Kurt Angle fia fényes jövő állhat előtte, idővel akár universal bajnok is lehet, ha jól felépítik.

  Kedvelés

   1. És miért is? Azért mert más a bőre színe? Ha megvan tehetség és az ami kell akkor miért ne? Elég antiszemita vagy ugye tudsz róla? Utálom az ilyeneket.

    Kedvelés

    1. Mielőtt írsz, tájékozódj.:D egyébként Vince Mcmahon sem szívleli a feketéket, ezért mondtam h sose lesz bajnok.

     Kedvelés

     1. azok után, hogy Jinder wwe bajnok lett, Jason is simán lehet uni bajnok
      Persze tudom India meg a terjeszkedés, de Jasonben sokan tényleg a fiatal Kurt Anglet látják, aki még nem tárta ki a szárnyait.
      Attól mert más a bőrszíne még lehet bajnok, ráadásul jól reagálnak rá + nemhiszem, hogy Vince papa tényleg rasszista lenne, bár tavaly volt az a kis balhé Tutussal, szóval nemtudom, de ha jót tenne az üzletnek, akkor bármi lehet.

      Kedvelés

  1. én az SD-be raktam volna. Nekem kicsit gáz,hogy a fia alatta dolgozik….Csak hogy ne lehessen belekötni, de gondolom ez meg újabb szálakat hozhat a történetbe…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s