A SummerSlam-en új Universal bajnokot avathatunk?!

Brock Lesnar már a WrestleMania 33 óta a Universal bajnoki cím büszke viselője, amelyet valljuk be, nem volt sok alkalma elveszíteni. A Great Balls of Fire-ön sikeresen megvédte az övet Samoa Joe ellen, viszont néhány jel arra utal, hogy a SummerSlam-en már nem fog sikerülni a bravúr.

Brockot és Paul Heymant látták a UFC főhadiszállásán, és ebből kikövetkeztethető, hogy nagy eséllyel Brock még egy visszatérést tervez a UFC-be. Ez a bizonyos visszatérés valószínűleg november 4-én, a Madison Square Gardenben lesz esedékes.

Valószínűleg a legtöbben tudjátok, hogy Brock 1 éves eltiltást kapott drogok használata miatt a tavalyi UFC meccse után. Egyesek szerint már be is toppant az USADA-hoz a tesztek végrehajtása végett, elkerülendő a kisebb turpisságokat Brock részéről.

Ennek okán a WWE fejesei már azon gondolkodnak, hogy Lesnar elveszítse az övet a SummerSlam-en, és olyan embernek szeretnék tovább adni, aki mindent RAW-on ott van. Ez a személy jelen állás szerint nem más, mint maga a Big Dog, Roman Reigns.

Fontos megjegyezni, hogy mindez csupán pletykaként kezelendő, nincs semmi sem kőbe vésve. Valóságalapja persze lehet a dolognak, hiszen az emberünk – @TalkMMA – már rengeteg olyasmi dolgot hozott le a UFC-vel kapcsolatban, amely végül be is vált. Ti megnéznétek Brockot ismét a ketrecben, vagy maradjon inkább a WWE ringjében?

2 című bejegyzés “A SummerSlam-en új Universal bajnokot avathatunk?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s