Ambrose heel turn, vagy hosszútávú egyesülés?

Fokozódnak az indulatok, s könnyen lehet, hogy előbb-utóbb a másik kárára csapódik le a dolog. Ambrose és Rollins problémája ugyanott gyökeredzik, de egyelőre egyiküknek sincs meg az ellenszer.

Jövő héten egy oldalon kell harcolniuk, ugyanis csapatot alkotnak majd egy 2 a 3 elleni handicap mérkőzésen a Miztourage ellen. Haladunk a SummerSlam Triple Threat felé, ám a lényegi kérdés ettől függetlenül sem változik: mi lesz ebből?

Három éve, Rollins fordított hátat az egységnek. Most Ambrose teheti meg, még ha nem is pontosan ugyanaz a felállás. Dean egészen elképesztően, konstans módon műveli babyface-futását mióta csak szétvált az egykoron félelmetes trió. Rollins-szal folyatott ádáz háborúja azóta is élénken élhet emlékünkben. Talán ideje, hogy elővegyék a jól bevált receptet? Üde színfoltja lehetne a párharcnak, ha ezúttal Ambrose lehetne heel a face Rollins-szal szemben. Dean karaktere igencsak működőképes volna negatív szereplőként is, s kitudja: talán Rollins-ból is kihozná azt a pluszt, ami nagyon-nagyon hiányzik a munkásságából.

A Kingslayer ugyanis – nincs mit szépíteni – vergődik, kallódik. Picit olyan az egész, mintha valami kipukkadt volna, vagy ez a babyface futás csakis a Hunter elleni rivalizálásra korlátozódott volna. Utána is lendületben maradt ugyan, hiszen legyőzte Joe-t a Payback-en. Strowman sérülése viszont átírta a terveket, s egyúttal indított el egyeseknél lavinát félelmetesen rossz irányba. Seth-nek jól láthatóan keresnivalója sem volt a Fatal 5 Way-ben, másnap lefojtotta őt Joe, utána pedig jobbolt Wyatt-nek. Végülis akárhonnan nézzük, neki is vissza lehetne adni a korábban jól működő heel személyiséget. Dehát ugye Dean-nél ez a frissesség erejével hatna.

A turn-on kívül van egy harmadik eshetőség is, ami aztán már tényleg a régi szép időket idézné. Itt gondolunk a hosszútávú egyesülésre, amivel a RAW azon problémája is megoldódna, hogy jelenleg nincs egy masszív face csapatuk, akik ha úgy adódik komoly eséllyel riogathatják a regnáló Tag Team Bajnokokat. Ambrose és Rollins tükrében a komoly esély megvolna, és mivel perpillanat úgysem tudnak velük mit kezdeni: had szóljon. Ebből pedig a heel turn-t is tovább lehetne fűzni..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s