Jinder Mahal szerint jól fogunk szórakozni a holnap esti Punjabi Prison ütközeten

Nem törödik a nyomással, ami ellenfele szerint a vállait nyomja. Jinder Mahal magabiztosan készül a holnap esti háborúra, arra az ütközetre, melyben pillanatok alatt darabokra hullhatnak álmai. A címvédő WWE Bajnok már Philly-ben tartózkodik, ennek megfelelően promótálta is az eseményt.

Gondolatai a Punjabi Prisonról, valamint a Philly-ben való szereplésről.

Imádok Philly-ben szerepelni. A rajongók egyáltalán nem félnek hangot adni a vélemünyüknek. Néha megoszlik a véleményük, a crowd fele chantel egy dolgot, a másik fele pedig egy másik dolgot. De az igazat megvallva: várom. Ugyanakkor sejtelmem sincs, hogy milyen passzban lesznek. Ez az, ami izgalmassá teszi a mérkőzést. Nem tudom, hogy engem, vagy Orton-t fogják-e majd kifütyülni az épületből.

Teljes biztossággal állíthatom, hogy a rajongók élvezni fogják az összecsapást. Ez a Punjabi Prison meccs, ami immár tíz éve nem jött létre, és a szerkezet, ami valóban szörnyűséges. Elhoztam a héten a SmackDown-ra, és ez egy látványosság, nagyon kockázatos meccs. Viszont vállalni fogom a kockázatot, ami szükséges annak érdekében, hogy megvédjem a WWE Bajnoki övet.

Céljai a WWE-ben.

A visszatérésem előtt arra koncentráltam, hogy egyre csak jobb és jobb legyek. Még nem hoztam ki magamból a maximumot, folyamatosan javulok. Sok év áll még előttem, tele bajnoki regnálásokkal. Egy nap, WWE Hall Of Famer válik majd belőlem. Egyike akarok lenni a történelem legjobbjainak. Kemény munkán alapszik, de minden megteszek, hogy a legjobb lehessek.

Egyelőre talán őt tekinthetjük a mérkőzés esélyesének, de persze nem szabad megfeledkeznünk Baron Corbin-ról sem, aki a Money in the Bank táskával mindkét Szupersztár reményeire veszélyes lehet.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s