Jinder Mahal továbbra is John Cena-t akarja a SummerSlam-re

Kétségtelen, hogy a holnap esti Battleground kulcsfigurája lesz a WWE Bajnoka, Jinder Mahal. A Maharaja tíz év elteltével indítványozta a Punjabi Prison visszatérését, hogy az ördögi építmény falai között számoljon le egyszer s mindenkorra nagy riválisával: Randy Orton-nal.

Félszemmel azonban, Jinder már az augusztus 20-án esedékes SummerSlam-re fókuszál. Folyamatos beszédtéma az elmúlt hetekben, hogy vajon ki lehet majd a kihívója. A címvédő véleménye nem változott, továbbra is John Cena-t akarja. A USA Today ‘For the win’ szekciójában meg is indokolta óhaját.

Ő ennek a generációnak az egyik legnagyobb alakja. Én pedig a szervezet jövője, ennek megfelelően kell építkeznem. Ha vetsz egy pillantást a rekordjára, John hatalmas negatív szériával rendelkezik a SummerSlam-et illetően, így az esélyek az én oldalamra billennek. Igazán nagyszerű volna legyőzni valakit az ő kaliberjéből az év második legnagyobb gáláján.

Jinder továbbá szót ejtett arról is, hogy egy nap – természetesen továbbra is címvédő WWE Bajnokként – WrestleMania főmeccsesként képzeli el magát. Leendő ellenfelét is megnevezte, talán sokakat meglepően Drew McIntyre személyében. Mahal szeretné, hogy ha eljön a nap – Drew hívja ki őt a legnagyobb színpadon.

Ami pedig a SummerSlam-et illeti: napokon belül eldől, hogy lesz-e valami a rebesgetett Maharaja kontra Cenation párharcból.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s