Shane kontra Rusev a SummerSlam-en?

Korábban is felmerült már a szóban forgó párosítás. Természetesen, mint ahogy akkor most is csak pletyka-szinten lehet róla hallani. Az előzmény és indok adott, tulajdonképpen csak helyet kellene találni neki a kártyán, ami a négy órás PPV ellenére is minden bizonnyal zsúfolt lesz.

Rusev a SmackDown-ra kerülést követően először ellenezte, hogy a kékek szolgálatába álljon. Később már több hajlandóságot mutatott, ám ehhez igencsak konkrét követelést támasztott feltételként, ugyanis WWE Bajnoki övmeccsért sóvárgott a Money In The Bank-re.
A probléma mindezzel pusztán annyi volt, hogy Shane válaszra se méltatta a Bolgárt. Rusev persze nehezményezte a mellőzést, és minden alkalmat megragadott, hogy főnökével ércelődhessen. Akárcsak a héten, amikor is Twitteren kijelentette, hogy Shane helikoptere azért végezte az óceánon, mert a Főirányító korábban nem méltóztatta őt válaszra a címmérkőzést illetően.

Shane-t legutóbb a WrestleMania 33 estéjén láthattuk küzdeni, ráadásul egy roppant izgalmas és kiegyensúlyozott csatában AJ Styles-szal szemben. Ezt megelőzően brand-je segítségére sietett a Survivor Series eliminációs meccsében, valamint visszatérését követően Undertaker ellenében is helytállt a Cella falai között.
Rusev-nek ma éjjel lesz embertpróbáló feladata, a Battleground-on John Cena-val méri össze az erejét egy Zászlós mérkőzésen.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s