Roman Reigns és John Cena újabb Twitter szócsatája

Volt már egy pár közöttük, és feltehetően lesz is még. A történet alapját a vasárnap esti Battleground szolgáltatja, ahol Philly közönsége sokak szerint csak árnyéka volt önmagának. Ki is érthetne ezzel leginkább egyet, vagy épp cáfolhatná, mint Roman Reigns, aki karrierjének két kulcsfontosságú sikerét is itt aratta.

Először a világból is kifütyülték a 2015-ös Rumble győzelmekor, majd az esztendő végén gigászi magasságokba emelték, amikor is teljes szívből éltették, és álltak mögé a Sheamus elleni WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övmeccsen.

Megmondtam nektek, hogy magam vagyok a Big Fight.. Hallom, hogy Philly eléggé csendes volt ma este, szóval jobb lesz ha a legjobbjukat hozzák amikor visszatérünk!!

Kérkedés.. mindig a bukás előtt következik be. Ne fordulj ki magadból túlságosan, fiatalember. Mindazonáltal ha BigFight-ot akarsz, vigyázz, hogy mit kívánsz…

Igazán kemény fickó a Twitteren. Ha akarod, ismered a terepemhez vezető utat.

John Cena július 4-ei visszatérő promójának kollégákat figyelmeztető részében, Roman Reigns zárta a sort. A két Golden Boy csatájára egész biztosan sor kerül, talán már a jövő évi WrestleMania-n New Orleans-ban.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s