The Miz vs. Jason Jordan jöhet a SummerSlam-re az Interkontinentális övért

Tegnap éjjel megejtette hivatalos in-ring debütálását a RAW-on, Jason Jordan. Kurt Angle sztori szerinti fia utóbbi ténynek a nyilvánosságra kerülését követően startolt át a hétfő esti show-ra annak reményében, hogy bizonyítja rátermettségét apjának és a WWE Univerzumnak egyaránt.

Bejelentésre került továbbá, hogy Jordan jövőhéten a MIZ TV vendége lesz. Mizanin-t ismerjük már, mint a rossz pénzt. Ennek megfelelően várható, hogy a Moneymaker előbb-utóbb ércelődni kezd Jason-nel egy-két sértés kíséretében, aminek végén könnyedén lehet majd verés a jutalma.
Tekintve, hogy minden jel szerint kivonják Miz közeléből Ambrose-t és Rollins-t, Jordan a MIZ TV-s szegmens segítségével viszályba kezdhet a bajnokkal, hogy aztán összecsapjanak a nyár legnagyobb eseményén Brooklynban.

Jordan egyelőre gyerekcipőben jár, de a Miz elleni feud tökéletes képet alkothat majd arról, hogy mit is várhatunk tőle a későbbiekben.

3 című bejegyzés “The Miz vs. Jason Jordan jöhet a SummerSlam-re az Interkontinentális övért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szóval azért szeressem Jason Jordant mert Angle fia? A bukott tagteamjük után 0 karakterrel átküldik raw-ra és egyből övért megy? Újabb rossz booking.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s