Brock Lesnar benne volna egy Jon Jones elleni bunyóban

Immár egy hete folyamatos beszédtéma Brock Lesnar UFC-s visszatérése, amire pletykák szerint a novemberi gálán kerülne sor a Garden-ben. Az elmúlt napokban arról is lehetett találgatásokat olvasni, hogy adott esetben ki lehet a Fenevad ellenfele.

Ő nem más, mint Lesnar cimborája: Jon Jones.
Jones a hétvégi UFC 214-en is főszereplő lesz azáltal, hogy végre valahára összecsap nagy riválisával Daniel Cormier-rel.

Lesnar ritkán nyilatkozik, ha azonban megteszi arra ganatáltan mindeni felkapja a fejét. Az Associated Press-nek például a szóban forgó, Jones elleni ütközet kapcsán mondott pár szót.

Bunyóznék-e Jones-szal? Bárhol, bármikor. De jelenleg inkább D.C. miatt kellene aggódnia szombat éjjel!

A SportsCenter azonnal ráugrott Lesnar álláspontjára:

Természetesen Jones is véleményezte az esetleges Lesnar elleni bunyót. Elmondása szerint hatalmas csata lehetne, egy teljességgel ki-ki mérkőzés, amit valósággal imádna.

Létrejöhet, ez nem is kérdés. Lesnar-nak viszont első körben a WWE-re és a SummerSlam-re kell összepontosítani, hisz egy Fatal 4 Way-ben teszi majd kockára a Universal övet Reigns, Joe, valamint Strowman-nel szemben.

4 című bejegyzés “Brock Lesnar benne volna egy Jon Jones elleni bunyóban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezzel csupán annyi a baj hogy Jones félnehézsúlyú, Lesnar meg nehéz, Lesnar értelemszerűen a büdös életbe nem tudna lemenni félnehézbe, Jonesról nem tudom, de még soha nem harcolt nehézsúlyban
  Egyébként Jones a világ talán legjobbja a saját súlycsoportjában, semmi esélye nem lenne Lesnarnak

  Kedvelés

   1. Jones egyébként egyszer már legyőzte Cormiert emlékeim szerint elég simán. Ha hozza azt a formáját, mint akkor, akkor nem lesz gond. Viszont megcsinálta a maga hülyeségeit, el is volt tiltva, szóval a forma döntő lesz szerintem. Brock meg veszélyes bárkire a termete és az ereje miatt. Nem lenne egyszerű egyiknek sem, mert Brock nyomás alatt hajlamos szétesni, lásd Carwin, Velasquez, Overeem meccsek.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s