Nem volt betervezve az ölelkezős végkifejlet a RAW-on?

Seth Rollins és Dean Ambrose az elmúlt időszakban bemutatott vesszőfutást követően magabiztos győzelmet aratott a Miztourage felett a hétfő esti RAW-on.

Rollins mindent megtesz annak érdekében, hogy megenyhítse egykori testvérét, valamint, hogy újra elnyerje bizalmát. Szavakkal eddig nem ment sokra, így jobb híján – mint az ígérte is – tettekkel támasztja alá mondandóját. A mérkőzés közben kétszer is mentette a meccset – s ezzel együtt Deant -, amit követően a Lunatic Fringe kioszthatta a győzelmet érő Dirty Deeds-et.
Az összecsapás végén láthattunk valamit, ami önmagában nem is volna fura. Ambrose extázisba került, ebből eredően megölelte Rollins-t, aki mintha hirtelen nem is tudta volna hová tenni a gesztust. Pletykák szerint az ölelés nem betervezett jelenet volt. Hunter és Vince egyaránt elégedetlen volt vele, ugyanis a szervezet eltökélt célja, hogy felépítik a nagy pillanatot, amikor ténylegesen is megtörténik az egyesülés, illetőleg Ambrose-ban végérvényesen átszakad a gát, ami egyelőre óva inti őt a Seth-tel alkotott egységtől.
A reakció mindenesetre jött, az öklösre viszont még várni kell. Rollins megpróbálkozott vele, de Ambrose nevetve inkább saját ünneplésére koncentrált. Úgy tűnik, hogy a páros célba veszi a RAW Tag Team öveit, és összecsapnak a Professional Warriors-szal a SummerSlam-en. Utóbbi egyben átírta az eredeti elképzeléseket, aminek értelmében az övek Fatal 4 Way-ben kerültek volna terítékre a Hardy Boyz, a Revival, valamint a Club-bal szemben.

Visszatérve az ölelkezésre: sok mindent nem rontottak el vele, függetlenül attól, hogy hátul ez tetszett-e vagy sem a vezérigazgatóságnak. Továbbra is érezhető Ambrose-on a bizalmatlanság, de Seth-nek sikerült valamicskét javítani a renoméján. A gesztus ugyanakkor teljes mértékben érthető, hisz hatalmas sztoriban vannak, a való életben közeli barátok, nem utolsó sorban pedig együtt alapozták meg karrierjüket a Shield-ben. Olyan emlékeik vannak az elmúlt öt évből, amit csak és kizárólag ők érezhetnek át igazán, és egy ilyen sztori kellős közepén akarva-akaratlanul is felszínre törnek.

3 című bejegyzés “Nem volt betervezve az ölelkezős végkifejlet a RAW-on?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem belefért, elvitte őket a hév, végre érzik ők is, hogy nem a semmi közepén mozognak, talán nem ebbe kéne kötekednie a vezetőségnek… 😀

    Kedvelés

  2. Ha nincs benne a cikkbe, hogy volt ölelés, fel se tűnt volna, hogy ezt képesek észrevenni hátul a vezetőségnél szerintem bőven belefért Ambrose bolond karakterébe, semmi akkora hiba nem történt, hogy rontottak volna valamit a sztoriban.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s