Seth Rollins arról, hogy milyen volt élete legsötétebb időszaka

A korábbi világbajnok nemrég adott interjújában beszélt az időszakról, ami minden bizonnyal örökre az emlékezetébe vésődött.

A történetet ma már mindannyian ismerjük. A 2015-ös európai turné első állomásán, Dublinban, a főeseményen Rollins ellenfele Kane volt egy Street Fight során a bajnoki címért. A mérkőzés végéhez közeledve Seth azt akarta, ami előtte már milliószor: átfordulni ellenfe hátán a felső kötélről, előkészítvén ezzel a Powerbomb-ot. Ekkor azonban minden rosszra fordult, a talajfogás következtében súlyos térdsérülést szenvedett. Leadni kényszerült a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, hogy a műtétet követően megkezdhesse rehabilitációját.

Mindezt élete legsötétebb periódusaként jellemezte, ugyanis ekkor vetődött fel benne a legtöbb kétely, sőt még saját magát is kétségbe vonta.

El tudom egyáltalán viselni fizikailag a munkánkkal járó megpróbáltatásokat és könnyeket? Ugyanaz az előadó leszek, aki korábban voltam? Félénk leszek?

Rengeteg önbizalom kellett, számos különböző terület újjáépítéséhez. Továbbra is dolgozok ezen, ugyanakkor azt hiszem, hogy a kérdések többsége megválaszolásra került. Számomra voltaképp ez volt az egyetlen eset az elmúlt hat, hét, nyolc évből, amikor tényleg úgy álltam hozzá: vajon tudok-e azon a szinten teljesíteni, amin akarok?

A többi már történelem.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s