Shane McMahon visszatérhet a ringbe a SummerSlam-en

Vasárnap, jómagunk még Rusev ellenében vetettük fel a dolgot, de a keddi SmackDownt látva más kezd kirajzolódni.

Erre nem más, mint Kevin Owens adhat okot. Vasárnap a United States bajnoki címet visszaszerző bajnokot Shane az öv megvédésére kötelezte nem is egy, hanem rögtön két ember ellen. Kevin persze nem nagyon szerette volna a dolgot, mondván, hogy a közönség nem érdemli meg a meccset. Ő is tudta nagyon jól természetesen, anélkül is megfoszthatják a címtől, hogy pinnelnék őt, és talán a legnagyobb félelme ez is volt. A félelme nem volt alaptalan, tekintve, hogy AJ a visszatérő Chris Jerichot fektette vállra, hogy győztesként távozzon a meccsről.

Látható módon Owensnek nagyon nem tetszett, hogy ráerőszakolta Shane a meccset, és ezért már jövőhétre ki is követelte a visszavágóját. Az ez által kettőjük között kialakult feszültség lehet az alapja a viszályuknak. Ez természetesen azt is magával vonzza, hogy a jövőhéten valamilyen úton-módon – akár tisztán, akár nem – AJ címet véd, és az szinte biztosra vehető, hogy ez kihozza Kevinből az igazi fenevadat, és elpusztít mindent és mindenkit aki az útjába kerül.

Mindenképp érdekes lenne látni egy meccset tőlük, amennyiben Owens veszít a jövőhéten, már tudni fogjuk, hogy mi vár ránk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s