Vajon elbukik, vagy tovább szárnyal a Modern Day Maharaja a SummerSlam-en?

Közeledik a nyár legnagyobb eseménye, ahol természetesen Jinder Mahal is kockára teszi a WWE Bajnoki övet.

Elméletileg, leendő ellenfelének kilétére a SmackDown soron következő epizódjában kellene választ kapnunk. John Cena és Shinsuke Nakamura első ízben csap össze, a tét pedig nem kevés. A győztes megváltja jegyét Brooklynba, ahol aztán a fergeteges Barclays Center közönsége előtt detronizálhatja a Maharaja uralmát.
De lesz-e egyértelmű győztese a szóban forgó kihívói ütközetnek?
Pletykák szerint (amik a PPV poszterből indultak ki) nem, így Triple Threat-et láthatunk majd. Abszolút három esélyes küzdelem volna, függetlenül attól, hogy Cena várhatóan nem távozik bajnokként. Mint már említettük nyerni ugyan nyerhet, de az épületet biztosan nem a címmel hagyja el, hisz szeptemberben már a RAW PPV rendezvényén tesz jelenést.
Shinsuke Nakamura övnyerése – legalábbis hosszútávon – sokaknak korai lehet, viszont ő sem feltétlen örömmel távozhatna New York-ból. Az ő esetében komoly faktort játszik Mr Money in the Bank, vagyis Baron Corbin. Viszályuk még nem tekinthető lezártnak, az pedig, hogy Nakamura kedden valósággal megsemmisítette őt, csak mégtöbb okot adhat a Lone Wolfe-nak, hogy ismét – akár egy jól időzített beváltással – keresztbe tegyen a japánok üdvöskéjének.
Na és persze a regnáló bajnok, aki korántsem indul akkora hátránnyal, mint azt sokan várják. Bár a felállás egyik esetben sem volna számára kedvező, még a Triple Threat-ből is pozitívan jöhet ki, pláne úgy, hogy heel karakter. Mindössze annyira van szüksége, hogy viaskodó ellenfelei figyelmetlenségét kihasználva egyiküket likvidálja, másikukat pedig kopogtassa a cél érdekében. Valami olyasmire gondolok, mint 2012-ben, amikor Cena kiosztotta Show-nak az AA-t, majd Punk kopogtatott – miután kivágta Johnt a ringből.

Jinder előtt tehát így is, úgy is komoly erőpróba áll. Segítségére lehetnek a Singh testvérek, vagy akár Great Khali is. Az övet még májusban, a Backlash éjszakáján hódította el Randy Orton-tól. Kétszer védte meg idáig, Money In The Bank-en aratott győzelme pedig azt is jelentette, hogy ő lett az első WWE Bajnok 2017-ben, aki sikeres PPV-címvédést mutatott be.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s