Ric Flair szerint John Cena nem fogja megdönteni a rekordját

John Cena a Royal Rumble-ön győzte le AJ Stylest, hogy megszerezze a 16. Világbajnoki címét, ezzel utolérvén Ric Flair bajnoki uralkodásainak a számát. Most sokan azt jósolják, hogy John arra készül, hogy megtörje Ric rekordját. Erre minden esély van megvan, hiszen valószínűleg ott lesz a SummerSlam-en a WWE bajnoki címért folyó csatában, viszont Flair elárulta Chris Van Vliet-nek adott interjújában, hogy ő nem olyan biztos a dologban:

Azt hiszem John ideje lassan lejár. Vagyis úgy értem, hogy jelenleg rengeteg dolgot csinál egyszerre. Nem lennék meglepve ha néhanapján a “Good Morning America” vagy a “The Today Show” műsor-vezetője lenne. Imádja a pankrációt, de már annyiféle dologban benne van, hogy nem hiszem hogy fogja üldözni azt a bajnoki címet. Ha mégis, akkor áldásomat adom rá.

 

3 című bejegyzés “Ric Flair szerint John Cena nem fogja megdönteni a rekordját” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Simán meg fog dőlni ez a rekord, Jericho 46 éves, Kane már 50 körül, de ha a legszélsőségesebb esetet nézzük akkor UT is már 50 fölött van és még mindig van rá esély, hogy meccselni fog. Így Cena a szerény 40 évével még bőven szerezheti magának a bajnoki öveket. Az már megint más kérdés, hogy minek…annyi címet nyert már, teljesen irreális. Törekedhetnének kicsit arra is, hogy a pankráció minél valóságosabbnak tűnjön. Most őszintén: hol hallasz más sportágban mondjuk UFCben h 16xos világbajnok?:D vicc. Ami pedig Flairt illeti, nem szeretné, ha ez a rekord megdőlne, már régebben is voltak erre utaló posztjai a twitteren…:D

  Kedvelés

 2. Akár tetszik akár nem megfogja dönteni ez csak idő kérdése, és hiába mondják hogy az ő ideje már lejárt, félig, meddig igazuk is van, de erre még bőven van ideje.
  Még csak 40 éves minimum 1 világbajnoki futás még van benne, de az is lehet, hogy több.
  Ha már egyszer beérte akkor biztos, hogy meg is fogja dönteni Ric rekordját, de szerintem ez még odébb van.
  Az is lehet, hogy a raw universal címét fogja begyűjteni és ezzel lesz meg a rekord.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s