Sasha válthatja a lesérült Bayley-t SummerSlam-en?

Egy héttel azután, hogy kiharcolta az első számú kihívó jogát, Bayley vállsérülést szedett össze a Nia Jax elleni mérkőzésén.

Biztosat egyelőre nem lehet tudni, ellenben megérkeztek az első találgatások a helyzettel kapcsolatban.
A Dirty Sheets podcast arról számolt be, hogy Bayley 90% biztossággal kihagyni kényszerül a SummerSlam-et. Pótlására Sasha Banks a legnagyobb esélyes, útja pedig Nia Jax-szen keresztül vezetne a nyár legnagyobb esményére, ahol aztán a GBOF után másodszor is megküzdhetne Alexa Bliss-szel a brand koronájáért.

A RAW soron következő epizódja a kanadai Toronto városában lesz esedékes, és várhatóan konkrétumokkal is szembesülünk majd a kihívói kérdést, valamint Bayley állapotát illetően.

Egy gondolat a(z) “Sasha válthatja a lesérült Bayley-t SummerSlam-en?” című bejegyzésnél

  1. Nem tudom melyik a rosszabb: Az, hogy a SD-on semmilyen bajnok kap semmilyen kihívokat vagy, hogy a RAW-n állandóan ugyanazok kapnak title shot-ot. Sasha-tól már herótom van, megvolt az alkalmuk nem egyszer, hogy felépítsék normálisan, de elcseszték most már ne erőltessék ebbe a karakterbe még jobban, ez ugyanúgy vonatkozik Bayley-re is. Nekem azt ne mondják, hogy más nincsen, mikor ott van Mickie James, aki visszatérő többszörös bajnok és még feudba is volt Alexával, pont tökéletes lett volna. Jó tudom, nem kap reakciókat, de a SS smark tábora tudja, hogy kicsoda, ott biztosan kapna, Naomi mióta bajnok és a közönség fele azt se tudja kicsoda, de Ő neki nem baj, ha mindenki lesz*rja..Meghát, ha eddig Mickivel foglalkoztak volna és nem azzal, hogy Bayley hogy legyen minél kínosabb vagy, hogy hogy lehessen minden héten pinnelni Alexát, akkor lehet többre mentünk volna. Mind1, majd Dana a Titus Worldwide-al megmutatja xD

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s