Sami szerint elérkezik a Shinsuke elleni visszavágó

Csak épp abban nem biztos, hogy vele együtt jön-e a varázslat. Valami olyasmi, amit tavaly áprilisban nyújtottak a WWE Univerzumnak.

Shinsuke Nakamura a 2016-os TakeOver: Dallas során debütált a WWE-ben, méghozzá Sami Zayn ellenében. A kanadai Szupersztárnak ez volt az utolsó mérkőzése az NXT ringjében, és talán mondhatjuk, hogy nem búcsúzhatott volna ennél szebben. Egy remekbe szabott összecsapás segítségével overré tette Nakamura-t, hogy aztán két nappal később már a történelem legnagyobb Mániáján alkosson maradandót.
Sami, a Main Event Radio legfrissebb epizódjában beszélt a párosításról.

Azt hiszem, pusztán idők kérdése. Mikor a WWE-ben dolgozol, végül mindenkivel kereszteződik az utad. Így lesz ez velem és Shinsuke-val is. Nem tudom, hogy azon éjszakán valóban sikerül-e majd rabul ejteni a varázslatot, ugyanis ezt tényleg nagyon nehéz véghez vinni. Az NXT TakeOver: Dallas-on vívott mérkőzésünk nagyon különleges volt, az idő pedig elárulja majd, hogy milyen lesz a következő.

Brand-társak a SmackDown-on, így minden bizonnyal tényleg csak idők kérdése, hogy valamilyen úton-módon létrejöjjön a visszavágó.

Egy gondolat a(z) “Sami szerint elérkezik a Shinsuke elleni visszavágó” című bejegyzésnél

  1. Én nem hiszem…
    Mióta a main rosterben van Sami jobber szerepet tölt be, és minden jel arra utal, hogy Nakamura lesz az sd következő arca.
    Szerintem nem is lesznek sokáig brand társak, a következő shake up-ban azt pletykálják, hogy az nxt is részt vesz majd és szerintem Sami vissza fog menni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s