Stone Cold sajnálja, hogy nem küzdhetett meg Hulk Hogannel

Mint ahogyan mindenkinek, magának Stone Cold Steve Austinnak is van olyan álomellenfele, aki ellen sosem léphetett ringbe.

Austin nem volt rest elárulni saját podcast-jében, hogy mégis ki az a bizonyos személy, aki ellen elszalasztotta az alkalmat, és meg is bánta:

Azt kell hogy mondjam, Hulk Hogan. Az üzlet történelmének egyik legnagyobb alakja. Anno mindenki úgy gondolta, hogy a Steve Austin vs Hulk Hogan meccsnek meg kell történnie, aztán sosem lett belőle semmi. Valami oknál fogva nem igazán szerettem volna visszatérni a ringbe. Hogan benne volt a dologban, de én nem.

Ezután már sosem adódott esélyem hogy megküzdhessek vele, hatalmas móka lett volna. YouTube-on visszanéztem egy régi meccset Paul Orndorff és Hulk Hogan között, Hulk ott hevert a padlón, és elképesztő módon eladta az egészet.

Paul a lelket is kiverte belőle, majd aztán végül elkezdett a már védjegyévé vált módon éledezni. Elkezdte felspannolni magát, az emberek megőrültek, majd aztán tudatosult belőlem, hogy ez az ember nem a csúcsra született, ő maga erejéből jutott el oda. Tehát álmomból is felkeltve Hulk Hogant felelnék a kérdésre.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s